Neler Yeni

Arctis 3 alınır mı ?

MertYC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
mert
Hocam zaten mouse lara bir şey demedim çünkü bilmiyorum o konuda gereksiz yere yalan söylememek lazım

Kağıt üstünde bakarsak mouseları hariç verdiği özellikler ile fiyatı aşırı orantısız bu yüzden beğenmiyorum fiyatlar daha aşağı çekilirse abartı fiyat olmazsa o zaman belki düşünülebilir ama onun dışında param olsa bile almam
Hocam fiyatları aslında düşükte işte bizim ülkede ki kurlar saolsun uçuk fiyatlara satılıyor :( bundan 4 ay önce bu kulaklığı 350 TL ye bile bulabiliyordun dolar sadece 1 TL arttı diye kulaklığın fiyatını 2 katına çıkardılar.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Hocam fiyatları aslında düşükte işte bizim ülkede ki kurlar saolsun uçuk fiyatlara satılıyor :( bundan 4 ay önce bu kulaklığı 350 TL ye bile bulabiliyordun dolar sadece 1 TL arttı diye kulaklığın fiyatını 2 katına çıkardılar.
Aga bir lira artışa fiyat iki katına çıkıyorsa bunun tek nedeni kur değildir, marka da fiyat artırıyor

T.P.G.

80+ Titanium
Anakartım asus h110m-c
yetersiz Alpha için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Al bak MH630 hem daha ucuz hem de her anlamda daha iyi. İstersen MH650 al istersen 630

Top Bottom