Neler Yeni

Arctis Serisi Kulaklık Kullanıcıları

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Selamlar dostlar. Ssa serisi kulaklık kullanan arkadaşlar kullandığı kulaklıklarla ilgili yorum yapabilirler mi artı ve eksi yönlerini? Yakın zamanda arctis 1 veya 3 almayı düşünüyorum. Kullanıcıların yorumlarını merak ettim açıkçası :).

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Arctis 3 çok çok iyi kulaklik fiyatina gore

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arctis 3 çok çok iyi kulaklik fiyatina gore
Kullanan arkadaşların yorumlarını merak ettim. Sesi dışarı verme sorunu, kablo kopması sorunu vs. gibi sorunlar var mı merak ediyorum.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
2 ay kullandım kulaklığı(arctis 3
öncelikle şunu belirtmeliyim ki üründen inanılmaz bir performans aldım bunun sebebine gelecek olursak kulaklığı satın alırken yanında UGREEN Harici 7.1 Kanallı USB Stereo Ses Kartı satın almış olmam. Bu ses kartı ile birlikte inanılmaz bir performans artışı yaşadım yalnız şunu da belirtmeden edemeyeceğim, ses kartını satın aldıktan sonra driver'ı kurmayı kesinlikle unutmayın bu sayede kendinize özel ayarlar yapabiliyorsunuz. Ben oldukça memnun kaldım. Ses düzeyi fazlasıyla yeterli hatta oyun içerisinde %70 oranlarında falan kullanıyorum. Eğer bu kulaklığı satın alacaksanız iyi bir ses kartı ile destekleyin emin olun pişman olmayacaksınız ve size nefis bir oyun keyfi sunacak. Uzun kullanımda inanılmaz bir konfor sağlıyor öyle ki kulağınızda olduğunu unutacak hale geliyorsunuz. Ben ürünü başarılı buldum ve tavsiye ederim. Ek olarak : Kulaklığı müzik dinlemek için alacak olan arkadaşların başka modellere yönelmesinde fayda var bu kulaklık oyun ve film için ideal ancak müzik dinlemek için yeterli olmayacaktır.

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Selamlar dostlar. Ssa serisi kulaklık kullanan arkadaşlar kullandığı kulaklıklarla ilgili yorum yapabilirler mi artı ve eksi yönlerini? Yakın zamanda arctis 1 veya 3 almayı düşünüyorum. Kullanıcıların yorumlarını merak ettim açıkçası :).
İncehesaptan gaming gecesinde 650₺ ye Arctis 5 aldım ama nedense kulaklıktan az geliyor. Telefona falan taktım ordada aynı. Belki de bana gönderilen üründe sıkıntı vardır bilemem. Ama ürünü iade edeceğim maalesef. Çok büyük heyecanla aldığım ürünlerde hep sorunla karşılaştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

öncelikle şunu belirtmeliyim ki üründen inanılmaz bir performans aldım bunun sebebine gelecek olursak kulaklığı satın alırken yanında UGREEN Harici 7.1 Kanallı USB Stereo Ses Kartı satın almış olmam. Bu ses kartı ile birlikte inanılmaz bir performans artışı yaşadım yalnız şunu da belirtmeden edemeyeceğim, ses kartını satın aldıktan sonra driver'ı kurmayı kesinlikle unutmayın bu sayede kendinize özel ayarlar yapabiliyorsunuz. Ben oldukça memnun kaldım. Ses düzeyi fazlasıyla yeterli hatta oyun içerisinde %70 oranlarında falan kullanıyorum. Eğer bu kulaklığı satın alacaksanız iyi bir ses kartı ile destekleyin emin olun pişman olmayacaksınız ve size nefis bir oyun keyfi sunacak. Uzun kullanımda inanılmaz bir konfor sağlıyor öyle ki kulağınızda olduğunu unutacak hale geliyorsunuz. Ben ürünü başarılı buldum ve tavsiye ederim. Ek olarak : Kulaklığı müzik dinlemek için alacak olan arkadaşların başka modellere yönelmesinde fayda var bu kulaklık oyun ve film için ideal ancak müzik dinlemek için yeterli olmayacaktır.
Hocam almış olduğunuz ses kartının fiyatı nedir ve linkini atabilir misiniz?
Elimde Arctis 5 var ve sesinin az gelmesi sebebiyle iade etme zorunda kaldım. Eğer yenisiyle değiştirirlerse ses kartı ile kullanmak istiyorum en yüksek verimi almak için

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genellikle bilgisayarda oyun film ve müzik için kullanıcam. Merak ettiğim bir şey var. Sesi dışarıya veriyor mu kulaklık?

Ben de onu almayı düşünüyorum fakat şu sıralar fiyatı uçtu. Mikrofon kalitesi nasıl iyi mi?
arctis 1 wireless kullanıyorum çok memnunum

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Genellikle bilgisayarda oyun film ve müzik için kullanıcam. Merak ettiğim bir şey var. Sesi dışarıya veriyor mu kulaklık?

Ben de onu almayı düşünüyorum fakat şu sıralar fiyatı uçtu. Mikrofon kalitesi nasıl iyi mi?
Hocam mikrofon kalitesi çok iyi

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Sanırım bütün arctis serisinin mikrofonları çok iyi :).
Herhalde hocam ama gönül isterdiki aldığım üründe bir sorunla karşılaşmayayım ama yok olur mu önce bi seni yorarlar kargoyu gönder kargoyu al yorulduktan sonra kavuşuyorsun ama ucunda kavuşmak varsa :D

PeachliuS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Metehan Güzel
Steelseries arctis 7 2019 kullanıyorum.
Avantaj : kablolu kulaklıkta alternatifler her zaman olur, yalnız kablosuz kulaklıkta steelseries den iyisi yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,395
Üyeler
164,134
Son üye
ChavoYolda
Top Bottom