Neler Yeni

Ard arda gelen elektrik kesintileri ve Wattman hatası

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Birkaç gündür bizim burada çok fazla elektrik kesintileri oluyor. Elektrikler geldikten sonra da Windows normalden birkaç saniye daha geç açılıyor ve ana kaart logo ekranında altta dönen bir işaret beliriyor, driver (ASUS ROG STRIX RX570 8GB OC) Wattman hatası veriyor. Bu normal bir şey mi? Pek fazla bir bilgim olmadığı için soruyorum.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hatayı bilmiyorum ama şu Elektrik kesintisi olayına dur deseler güzel olacak gerçekten.
Cidden ya, Bursa'da yaşıyorum ve daha dün hiçbir sebep yokken elektrikler kesildi, 186'yı aradık ve bize bir arıza veya çalışma olmadığını söylediler. 1.5 saat sonra ekip gönderdiler, 2 saat sonra elektrikler geldi. Bugün de elektrikler kesildi, 1 saniye içinde geri geldi sonra yine kesildi 30dk'lığına... Aletlere de çok zarar veriyor, zarara sokacak insanları.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Cidden ya, Bursa'da yaşıyorum ve daha dün hiçbir sebep yokken elektrikler kesildi, 186'yı aradık ve bize bir arıza veya çalışma olmadığını söylediler. 1.5 saat sonra ekip gönderdiler, 2 saat sonra elektrikler geldi. Bugün de elektrikler kesildi, 1 saniye içinde geri geldi sonra yine kesildi 30dk'lığına... Aletlere de çok zarar veriyor, zarara sokacak insanları.
İstanbul da iki telli sanayi gibi bir yerde bile elektrik kesintisi yaşanıyor yani daha ne olsun.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Birkaç gündür bizim burada çok fazla elektrik kesintileri oluyor. Elektrikler geldikten sonra da Windows normalden birkaç saniye daha geç açılıyor ve ana kaart logo ekranında altta dönen bir işaret beliriyor, driver (ASUS ROG STRIX RX570 8GB OC) Wattman hatası veriyor. Bu normal bir şey mi? Pek fazla bir bilgim olmadığı için soruyorum.
Elektrik kesintisi sonrası ekran kartı sistem benim yüzümden kapanmış olabilir diye düşünüp bu hatayı veriyor. Normal bir durumdur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,543
Üyeler
166,947
Son üye
batın000
Top Bottom