Neler Yeni

Arduino ile şerit LED kontrolü

xloer00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Alpay
Dostlar kasamın içine şerit LED koymak istiyorum. İzlediğim videodaki gibi yapmak istiyorum. İzlediğim videoda Arduino'ya Bluetooth aparatı ekliyor. Ben Bluetooth kullanmadan PC'den kontrol etmem için başka bir aparat var mıdır? Eğer varsa Arduino kodu değişecek. Ve LED'in çalışması için 12 v 2'a güç lazım. Bunu kasanın Molex kablosundan yapılabileceğini gördüm bunun için dönüştürücüler var fakat kabloyu keserek de oluyor sanırım. Almam gereken parçalar hangisidir. Ben bir kaç tane buldum ama sizde destek olursanız tam anlamıyla güzel bir led yapmak istiyorum.

Ürünler :

urun.n11.com

ADRESLENEBİLİR şerit led ARDUİNO İLE UYUMLU 12V. RGB Fiyatları ve Özellikleri
ADRESLENEBİLİR şerit led ARDUİNO İLE UYUMLU 12V. RGB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
urun.n11.com

urun.n11.com

Arduino Nano - USB CH340 Chip (USB Kablo Dahil) Fiyatları ve Özellikleri
Arduino Nano - USB CH340 Chip (USB Kablo Dahil) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
urun.n11.com

urun.n11.com

HC-06 Raspberry Arduino bluetooth Modülü Fiyatları ve Özellikleri
HC-06 Raspberry Arduino bluetooth Modülü en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
urun.n11.com

Video:

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Dostlar kasamın içine şerit LED koymak istiyorum. İzlediğim videodaki gibi yapmak istiyorum. İzlediğim videoda Arduino'ya Bluetooth aparatı ekliyor. Ben Bluetooth kullanmadan PC'den kontrol etmem için başka bir aparat var mıdır? Eğer varsa Arduino kodu değişecek. Ve LED'in çalışması için 12 v 2'a güç lazım. Bunu kasanın Molex kablosundan yapılabileceğini gördüm bunun için dönüştürücüler var fakat kabloyu keserek de oluyor sanırım. Almam gereken parçalar hangisidir. Ben bir kaç tane buldum ama sizde destek olursanız tam anlamıyla güzel bir LED yapmak istiyorum.

Ürünler :

urun.n11.com

ADRESLENEBİLİR şerit LED ARDUİNO İLE UYUMLU 12V. RGB Fiyatları ve Özellikleri
ADRESLENEBİLİR şerit LED ARDUİNO İLE UYUMLU 12V. RGB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
urun.n11.com

urun.n11.com

Arduino Nano - USB CH340 Chip (USB Kablo Dahil) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
urun.n11.com

urun.n11.com

HC-06 Raspberry Arduino bluetooth Modülü en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
urun.n11.com

Video:
Jumper kablo almayı unutmayın hc 06yı nanoya bağlamak için Dişi-Dişi.LED bağlamı hakkında bilgim yok.

Son düzenleme:

MikoBura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
İbrahim Akın Lekesiz
Dostlar kasamın içine şerit LED koymak istiyorum. İzlediğim videodaki gibi yapmak istiyorum. İzlediğim videoda Arduino'ya Bluetooth aparatı ekliyor. Ben Bluetooth kullanmadan PC'den kontrol etmem için başka bir aparat var mıdır? Eğer varsa Arduino kodu değişecek. Ve LED'in çalışması için 12 v 2'a güç lazım. Bunu kasanın Molex kablosundan yapılabileceğini gördüm bunun için dönüştürücüler var fakat kabloyu keserek de oluyor sanırım. Almam gereken parçalar hangisidir. Ben bir kaç tane buldum ama sizde destek olursanız tam anlamıyla güzel bir LED yapmak istiyorum.

Ürünler :

urun.n11.com

ADRESLENEBİLİR şerit LED ARDUİNO İLE UYUMLU 12V. RGB Fiyatları ve Özellikleri
ADRESLENEBİLİR şerit LED ARDUİNO İLE UYUMLU 12V. RGB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
urun.n11.com

urun.n11.com

urun.n11.com
urun.n11.com

urun.n11.com

urun.n11.com
urun.n11.com

Video:

Top Bottom