Neler Yeni

Yardım AREO BİLGİSAYAR TARAFINDAN DOLANDIRILDIM 2 NCİ EL ÜRÜNLERİ SIFIR DİYE SATAN

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Levent
Fatura vermediler hakaret ettiler iade almadılar kdv tutarını düşüp iade alıcaklarını söylediler faturayı ürünlere değil 3 çekimli fişe yansıttılar ürünler arızalı/bozuk çıktı eksik tutar çekildi ve müşterinin iyi niyetiyle eksik tutar satıcıya verilip iade talep edildi iade talebi tutarı aldıktan sonra satıcı tarafından kabul edilmedi ürünleri satarken satıcı %7 komisyon aldı ibandan para transferi gerçekleştirmemizi istedi komisyon yasak ve bilinçsizken alındı müşteriden forumlardan okuduğum kadarıyla dolandırıldım benimle aynı sorunu yaşayan insanlar benimle iletişime geçebilirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yerleri Esenyurt ta forumlarda SÜREKLİ İSİM DEĞİŞTİRDİKLERİNE RASTLADIM

Eski isimleri;

andromeda teknoloji

gamer central

vogue gaming market

Gamer world

OYUNCU DÜNYASI

GAMİNG TÜRKİYE

Bunlar eski isimleriymiş

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
G
Merhaba,

Başka kişilerin başına da gelmemesi adına aldığınız yerin tam bilgilerini iletmeniz daha iyi olacaktır. Ayrıca eğer bir pazaryeri alışverişi ise aracı firma dan da konu ile ilgili yardım rica edebilirsiniz.

TahinPekmez

80+ Silver
böyle işletmelerin caydırıcı ceza alması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Levent
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

Başka kişilerin başına da gelmemesi adına aldığınız yerin tam bilgilerini iletmeniz daha iyi olacaktır. Ayrıca eğer bir pazaryeri alışverişi ise aracı firma dan da konu ile ilgili yardım rica edebilirsiniz.
Merhabalar yaklaşık 1 saattir forumlar da geziyorum bu sitede de daha önce bu konuyla ilgili bi forum açılmış linkini atabilirim yer konum bilgisi esenyurtta sarı siteden wp numaralarına yazınca adres bilgisi atıyorlar hepsiburada da ki isimleri de trgaming

böyle işletmelerin caydırıcı ceza alması lazım
Merhabalar hocam ben 22 yaşımdayım askerliğimi yaptım vatanıma milletime hep hoşgorülü yaklaştım toplumsal alanlarda bile davranışlarıma hep özen gösterdim ama senin de benimde olduğu gibi herkesin hayat hikayesi farklı çok yanlış bir kişiyi dolandırdılar ben fikir almak istiyorum

Bu adamı da ölümle tehdit etmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,149
Üyeler
167,066
Son üye
mbk8
Top Bottom