Neler Yeni

ARGB Girişi Sorunu

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Selamlar aklıma bir şey takıldı. Almayı plandığım sistemin soğutucusu, ekran kartı ve garip bir şekilde psu su Argb. Ancak almayı düşündüğüm anakartın sadece 1 ARGB girişi var. Bu parçaların tamamını anakart üzerinden kontrol edebilir miyim? Kısacası bir ARGB girişine nasıl birkaç tane ARGB parça bağlayabilirim?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Ekran kartı için ARGB girişine gerek yok, kabloyla bağlanmıyor. PSU model nedir? Soğutucu nedir? Almayı düşündüğün anakart nedir?

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı için ARGB girişine gerek yok, kabloyla bağlanmıyor. PSU model nedir? Soğutucu nedir? Almayı düşündüğün anakart nedir?
Anakart asrock b450e pro
Psu cylon 600w 80+
Soğutucu PF 120
Çoklayıcı gibi bir parça var mıdır acaba?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Anakart asrock b450e pro
PSU cylon 600w 80+
Soğutucu PF 120
Çoklayıcı gibi bir parça var mıdır acaba?
Sistemini toplamadın daha İnşallah?
Soğutucu olmamış, PSU olmamış.
Sistemin geri kalanını söyler misin bana?

Mehmet Anıl

80+ Silver

Mehmet Anıl

80+ Silver

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemini toplamadın daha İnşallah?
Soğutucu olmamış, PSU olmamış.
Sistemin geri kalanını söyler misin bana?
Yo hocam toplamadım. O çizelgeydi . Bütçem arttı biraz. Sadece bu soruyu sormak için söyledim. O parçaları isteyerek seçmedim çoğunu Bir hazır sistemi özelleştirmiştim.7300 liraya 2060S li sistemin parçalarıydı. Şimdi bütçem 8400 civarı oldu. Daha karar vermedim sisteme. O satılan çoklayıcılar ihtiyacımı karşılar mı sizce?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Yo hocam toplamadım. O çizelgeydi . Bütçem arttı biraz. Sadece bu soruyu sormak için söyledim. O parçaları isteyerek seçmedim çoğunu Bir hazır sistemi özelleştirmiştim.7300 liraya 2060S li sistemin parçalarıydı. Şimdi bütçem 8400 civarı oldu. Daha karar vermedim sisteme. O satılan çoklayıcılar ihtiyacımı karşılar mı sizce?
Dostum çoklayıcı biraz sıkıntı iş, çünkü normal RGB gibi değil pinler, ARGB'de DATA pinleri var yani dijitallik var.
ARGB LED şerit takacaksın ya mesela, ARGB pinlerindeki DATA pin'i ne kadar LED pixel olduğunu bildiriyor sisteme ve sistem ona göre sinyal veriyor, çoklayıcı alırsan görüntüde bozulma yaşayabilirsin.
Sana tavsiyem o PSU'yu almaman, zaten çok da fazla güç vermiyor, bir de anakartı 2 tane ARGB girişli bir anakart seçmen.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Dostum çoklayıcı biraz sıkıntı iş, çünkü normal RGB gibi değil pinler, ARGB'de DATA pinleri var yani dijitallik var.
ARGB LED şerit takacaksın ya mesela, ARGB pinlerindeki DATA pin'i ne kadar LED pixel olduğunu bildiriyor sisteme ve sistem ona göre sinyal veriyor, çoklayıcı alırsan görüntüde bozulma yaşayabilirsin.
Sana tavsiyem o PSU'yu almaman, zaten çok da fazla güç vermiyor, bir de anakartı 2 tane ARGB girişli bir anakart seçmen.
Tamamdır hocam daha dikkatli seçim yapacağım teşekkürler.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Tamamdır hocam daha dikkatli seçim yapacağım teşekkürler.
Sorun olursa bununla ilgili özelden mesaj atabilirsin.
Ne yalan söyleyeyim ARGB/RGB deyince direkt dikkatimi çekiyor ve merak ediyorum, çünkü seviyorum :D.

Top Bottom