görüntü olarak gamepower silence var ama soğutması çok iyi fln değil normalvarsa bekliyorum önerilerinizi
bunu gördüm ama anakartımda argb girişi yok kontrolcüsüde yok sanırım bununhttps://www.itopya.com/cooler-master-sickleflow-120-argb-120mm-fan/ almayı düşünüyorum güzel gibi.
3'lü kitini alırsan kontrolcü ve çoklayıcı geliyor.bunu gördüm ama anakartımda argb girişi yok kontrolcüsüde yok sanırım bunun
Kasan Ney Acaba Ben Ranker Cyrus Aldım 4 Argb Fan Kontrollü 545 Tl Şimdi Ledler Fanların Ortasında Fanlar Opak Işıklandırma Güzel Renkler Canlıvarsa bekliyorum önerilerinizi
xpg invaderKasan Ney Acaba Ben Ranker Cyrus Aldım 4 Argb Fan Kontrollü 545 TL Şimdi Ledler Fanların Ortasında Fanlar Opak Işıklandırma Güzel Renkler Canlı
bilmiyorum en ucuz ne varsa işteBöyle üçlü kit var ister siyah, ister beyaz. Kontrolcü de var bu kitte.
COOLER MASTER SickleFlow 120 White ARGB 3IN1 120mm Fan (3 lü Paket,RGB Kontrolcülü) | ITOPYA
COOLER MASTER SickleFlow 120 ARGB 3IN1 120mm Fan (3 lü Paket,RGB Kontrolcülü) | ITOPYA
Anakart için bütçe nedir ?
OC yapmayacaksanız bu var.bilmiyorum en ucuz ne varsa işte
Ne kadar ucuz?peki ucuz bi anakart öneriniz varmı am4 soketli argb destekleyen