Neler Yeni

ARK survival evolved i çok iyi bilen varmı birkaç sorum olucak

(Can)

80+ Bronze
ARK da ark the island haritasında oynuyorum bu haritada ejderha ve griffin varmı ben hiç vahşi olanı görmedim pvp de evcil ejder ve griffin gördüm biraz komik olucak ama the island haritasında ejder ve griffin varmı nasıl eyitebilirim tekli modda yada pvp pve bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Yuvaları nerde nası bulabilirim

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
The Island mapinde yok, Ragnarok'ta var. Bunları Ragnarok'ta yakalayıp Cryopod'a alıp The Island'a getirebilirsin.

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Griffin de Ragnarok'ta var. Cryopod bildiğin pokemon topu gibi, istediğin hayvanı envantere atabilmeni sağlayabiliyor.

(Can)

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Griffin de Ragnarok'ta var. Cryopod bildiğin pokemon topu gibi, istediğin hayvanı envantere atabilmeni sağlayabiliyor.
heeee bunu biliyorum dondurucu koza ama ben haritalar arasında seyahat edilmiyor diye biliyodum demekki yanlış biliyormuşum. THE center haritasında ejder ve griffin varmı ? yoksa sadece o haritada mı ejder ve griffinler

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Hayır. Ragnarok ve Crystal Isles mapinde var Griffin. Wyvern ise Ragnarok ve Valguero. Herhangi bir Obelisk'e hayvan ve eşyalarını, hatta kendini uploadlayıp farklı bir mapte kullanabilirsin.

(Can)

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır. Ragnarok ve Crystal Isles mapinde var Griffin. Wyvern ise Ragnarok ve Valguero. Herhangi bir Obelisk'e hayvan ve eşyalarını, hatta kendini uploadlayıp farklı bir mapte kullanabilirsin.
saol çok teşekkür ederim. griffin ve ejder in bulunduğu mep sadece ragnarok diye anladım onu indiricem teşekkür ederim. Son bi sorum daha olucak pvp deki 88 lv karakterimi yerel sunucutan tek oyunculuya aktarabiliyormuyum ?

Top Bottom