Neler Yeni

🔥İndirim 🔥 ARKA PLAN KİTAPLIK RAF 499 TL KAÇIRMA

tahsin053

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
gökhan tahsin
Mutfakta kullanıyorum bunu tencere kap kacak filan koyuyorum başka bir halta yaramaz.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Benzer kullandım tavsiye etmem çok dandik oluyorlar.
Sadece kitaplığın şekline bile bakınca kalitesiz hissi veriyor (niye bilmiyorum ama içime öyle doğdu), hocam gidip 4 adet aluminyum profil alsak birde uzun bir kalas alıp 5 6 parçaya bölsek sonra profilleri birbirine tanıdık bir ustada kaynak yapsak kaç liraya kapatırız bu işi ?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sadece kitaplığın şekline bile bakınca kalitesiz hissi veriyor (niye bilmiyorum ama içime öyle doğdu), hocam gidip 4 adet aluminyum profil alsak birde uzun bir kalas alıp 5 6 parçaya bölsek sonra profilleri birbirine tanıdık bir ustada kaynak yapsak kaç liraya kapatırız bu işi ?
Min 1.3-1.5 denenecekti fiyattan sonra onaylanamadı ama sen denendi onaylandı say

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ertuğrul
Daha pahalıya gelir :D

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
daha çok raf gibi ama fiyat uygun gibi.

Top Bottom