Sadece kitaplığın şekline bile bakınca kalitesiz hissi veriyor (niye bilmiyorum ama içime öyle doğdu), hocam gidip 4 adet aluminyum profil alsak birde uzun bir kalas alıp 5 6 parçaya bölsek sonra profilleri birbirine tanıdık bir ustada kaynak yapsak kaç liraya kapatırız bu işi ?Benzer kullandım tavsiye etmem çok dandik oluyorlar.
Min 1.3-1.5 denenecekti fiyattan sonra onaylanamadı ama sen denendi onaylandı saySadece kitaplığın şekline bile bakınca kalitesiz hissi veriyor (niye bilmiyorum ama içime öyle doğdu), hocam gidip 4 adet aluminyum profil alsak birde uzun bir kalas alıp 5 6 parçaya bölsek sonra profilleri birbirine tanıdık bir ustada kaynak yapsak kaç liraya kapatırız bu işi ?
Daha pahalıya gelirSadece kitaplığın şekline bile bakınca kalitesiz hissi veriyor (niye bilmiyorum ama içime öyle doğdu), hocam gidip 4 adet aluminyum profil alsak birde uzun bir kalas alıp 5 6 parçaya bölsek sonra profilleri birbirine tanıdık bir ustada kaynak yapsak kaç liraya kapatırız bu işi ?
Evet ama şu raf için 700 lira dökmektense yapılabiliyorsa eğer 100-200 tl fazla verelim bari kaliteli sağlam bir şey ortaya çıksınDaha pahalıya gelir