Neler Yeni

Arkadaş grubunda alttan alttan laf sokan çocuk/ Ne yapmalıyım?

BetterThanOld

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan Şahin

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu aralar malum durumlar nedeniyle sürekli evde arkadaşlarla lol oynuyoruz. Arkadaş grubunda kimse ile sıkıntım yok bir çocuk dışında. Olayı anlatmaya başlayayım.
Aralarında en iyi oynayan benim. Bu çocuk ona karşı hiçbir şey demememe rağmen bana karşı kötü tavırlar sergiliyor. Kendisinin çok iyi oynadığı söylenmez. Ama ben her hata yaptığımda oyun boyu bunu söyler. Kısaca beni tilt etmeye çalışır. Haftalardır böyle bu. Hiç sesimi çıkarmıyorum. Arada alttan alttan laf atıyor. Argo şeyler söylüyor. Benden pek hazzetmediği kesin. Diğerlerinin benimle bir sorunu yok ama bu çocuk her fırsatta laf atıyor. Aramızda da oyun anlamında vs. her anlamda fark var. Mesela kendisi meslek lisesine gidiyor. Ben ise Fen Lisesine. Bunu ego kasmak için söylemiyorum. Her konuda ağırbaşlılık sergiliyorum ama benimde sabrım taşıyor. Ne yapmalıyım?
Her arkadaş grubunda var öyle bir tip. Çok takmamaya çalış veya onunla pek muhatap olma

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Döv kardeşim ne yapacaksın başka

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Döv kardeşim ne yapacaksın başka
Screenshot_5.jpg

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu aralar malum durumlar nedeniyle sürekli evde arkadaşlarla lol oynuyoruz. Arkadaş grubunda kimse ile sıkıntım yok bir çocuk dışında. Olayı anlatmaya başlayayım.
Aralarında en iyi oynayan benim. Bu çocuk ona karşı hiçbir şey demememe rağmen bana karşı kötü tavırlar sergiliyor. Kendisinin çok iyi oynadığı söylenmez. Ama ben her hata yaptığımda oyun boyu bunu söyler. Kısaca beni tilt etmeye çalışır. Haftalardır böyle bu. Hiç sesimi çıkarmıyorum. Arada alttan alttan laf atıyor. Argo şeyler söylüyor. Benden pek hazzetmediği kesin. Diğerlerinin benimle bir sorunu yok ama bu çocuk her fırsatta laf atıyor. Aramızda da oyun anlamında vs. her anlamda fark var. Mesela kendisi meslek lisesine gidiyor. Ben ise Fen Lisesine. Bunu ego kasmak için söylemiyorum. Her konuda ağırbaşlılık sergiliyorum ama benimde sabrım taşıyor. Ne yapmalıyım?
böyle sana laf sokuğu anda sen napıyon lan de
oynamıyon eleştiriyon beni kötü yapma de
boş yapma de böyle patla sonra ben çıkıyorum de ama böyle çok haksız olduğu bir anda yap

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Rahmetli dedem edepsize en edepli cevap yaptığı edepsizliğe karşı susmak ona saygı ile davranmaktır derdi.

RowLex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Burak Özpay

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Meslek lisesine gidiyor kekodur büyük ihtimalle fazla bulaşmadan mesafe koy arana oyunda mutele boş boş konuşsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,283
Üyeler
161,025
Son üye
xRİO
Top Bottom