Neler Yeni

Arkadaş grubuyla oynanabilecek oyun önerisi?

T.P.G.

80+ Titanium
Selamlar, arkadaşlarımla Valorant'ta CS'de cehennemlik olacak kadar günaha girdiğimiz için biraz rahatlamak amacıyla yeni oyunlar arıyoruz. Ancak kesinlinlikle bu tarz Valo CS gibi olmamalı.

3 4 kişiyiz, sistem gereksinimleri önemli değil, 50TL'yi geçmemesi yeterli. Aklımızda Sea of Thieves ve The Forest var. Sizin de önerilerinizi almak istedim. Teşekkürler.

Ariseks

80+ Gold
Selamlar, arkadaşlarımla Valorant'ta CS'de cehennemlik olacak kadar günaha girdiğimiz için biraz rahatlamak amacıyla yeni oyunlar arıyoruz. Ancak kesinlinlikle bu tarz Valo CS gibi olmamalı.

3 4 kişiyiz, sistem gereksinimleri önemli değil, 50TL'yi geçmemesi yeterli. Aklımızda Sea of Thieves ve The Forest var. Sizin de önerilerinizi almak istedim. Teşekkürler.
Forza horizon 4

Aware

80+ Silver
Dont Starve Together Stardew Valley

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
4 kişiyseniz en iyi oyun Left 4 Dead 2

xMUK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Cüneyt Fırat AKGÜN
Fall Guys - Human: Fall Flat - Left 4 Dead 2 - PAYDAY 2 - Pummel Party
hepsi arkadaş grubuyla oldukça eğlenceli oyun.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Eğer simulasyon oyunlarını seviyorsanız ets 2 alın dlc paketleriyle birazcık geçiyo 50 yi ama bence düşünülebilir. Kirkenes yolu baya zevkli

ranch simulator

T.P.G.

80+ Titanium
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fall Guys - Human: Fall Flat - Left 4 Dead 2 - PAYDAY 2 - Pummel Party
hepsi arkadaş grubuyla oldukça eğlenceli oyun.
Payday 2 cidden çok güzel fikir, onu da yazdık. L4D2 pek sanmıyorum, önceden oynamıştık fakat tekrar bir bakarız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer simulasyon oyunlarını seviyorsanız ets 2 alın dlc paketleriyle birazcık geçiyo 50 yi ama bence düşünülebilir. Kirkenes yolu baya zevkli
ETS 2 zaten bulunuyor, çok nadir girdiğim bir oyun.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
rainbow six siege oynayabilirsiniz 35 tl normal 45 tl gold sürümü alabilirsiniz (Gold alın benim gibi pişman olmayın . Oyunda aimden çok operatörün özelliklerini iyi kullanma ve strateji ön planda. oyunda toksik velet kitle yok . Hile koruma sistemiyse harika çalışıyo kesinlikle tavsiye ederim

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sana arkadaşlarımla bu zamana kadar en zevk aldığım oyunları söyleyim:

DEVOUR
Pacify
Phasmobhobia
Lunch Lady
Dying Light

Bunlar aşırı eğlenceli oyunlar ama korku sevmiyorsanız bulaşmayın, ayriyeten The Forest'ta oynayabilirsin Elraenn adlı yayıncının ekiple oynadığı oyunlar genelde güzel oluyor YouTube kanalından bakabilirsin oyunlara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom