Arkadaşım Bu Sistemi Almış H.O G.O?

Hocam etmiyor söyledim babası gıcık birisi. Normalde uğraşmam ama beraber oyun oynayacaktık bu sistemle minecraft zor oynar gibi bu işlemciyle
Valla geçmiş olsun hocam işlemci günümüzdeki neredeyse tüm oyunların önerilen sistem gereksinimini karşılamıyor ki ekran kartıda bu bütçeye göre çok kötü bu fiyata bu gün çıkan i3 13100f + arc a750 li sistem alıp üstünede 5000 liraya diğer ekipmanları alabilirdi maalesef yapacak pek bir şey yok gibi artık tekrardan geçmiş olsun

jesse nın m.th leri içmesi kadar geçmiş olsun hocam

Yeni çıkan mod art alsa 11 e üstüne 165 hz miss monitörünü de çeker 16 eder klavye şu bu da idare ederdi aşırı rezil olmuş gerçek bir arkadaşlık yap bence son kez yutub videolarından performansını izlet konuş bu yoldan dönsün son kez uğraşmana rağmen de olmazsa sen elinden geleni yapmışsındır np hakaret etmek istemiyorum arkadaşına top sende burada yazılan her şeyi göster ona akıllansın

16 BİN TL ye almış
Bugun ki modart sistemi alsa bin kat daha iyi olurdu iptal Etsin yorumları göstersin göz göre göre enayilik yapmasın parayı sokakta mı bulmuşlar

bu sistemi okadar uyarıya rağmen alıyorsa ho yanında bol bol soğuk suda içsin

ULTRA MEGA ENAYİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada bu konunun linkini arkadaşına at kendide baksın insanlar ne demişler diye

kAnKa mEkAnİk kLAvyEsi vArR vE 2 mOniTör iLE geLiyOr 16.000 tL çOk uYguNnnN

Fiyatı ve sistemi okumadan söylemek isterim alınmaz Trendyol'u gördüm çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,115
Üyeler
186,018
Son üye
EmirhanDenizZent
Geri