Mouse + mousepad +klavye + kulaklık fingertip tutuşum var 16 cm 7 b3n elim var mousepad kaygan rahat olsun kulaklık kulağımı sıkmasın ve iyi ses kasılsın klavyede şık olsun istiyorum size kalmış teşekkürler şimdiden
HahdjjdkkxHarika bir milletiz vallahi, bayılıyorum.
Yemek tarifi verir gibi anlatmışsın biraderim, gel de bunu görmezden gel şimdi.![]()
Ne alaka adam el ölçülerini vermiş.Harika bir milletiz vallahi, bayılıyorum.
Yemek tarifi verir gibi anlatmışsın biraderim, gel de bunu görmezden gel şimdi.![]()
Logitech nasildir sizce g203 mü rival 110 muBu fiyata marka olarak ucuz segment te F/P olarak ( GamePower + Rampagenin bağzı ürünleri + motospeed + James Donkey ) markaları var
Bir şey sorucam James Donkey 710 alıp 100tl mousea eklesem ne alabilirimKlavye : Gamepower Warlock | 198 TL
Fare : Logitech G 102 | 176 TL
Kulaklık : Gamepower Mei RGB | 273 TL
logitech en kaliteli denicek kadar iyi bir marka ama steel series de boş değil tabii ki . logitech mouselerde kronik olarak çift tıklama arızası var . steel series almanı tavsiye ederimLogitech nasildir sizce g203 mü rival 110 mu
+ olarak şuan kullandığım mouse steel series rival 100 gayet memnunum optik olarak efsanelogitech en kaliteli denicek kadar iyi bir marka ama steel series de boş değil tabii ki . logitech mouselerde kronik olarak çift tıklama arızası var . steel series almanı tavsiye ederim
Bakayım hemen kardeşim.Bir şey sorucam James Donkey 710 alıp 100tl mousea eklesem ne alabilirim