Arkadaşlar Acil bakarmisiniz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

hakan274

80+
Reaksiyon skoru
1
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Pc Render yaparken birden kapandı ve birdaha açamadım bende kasayı bilgisayarcıya götürdüm PSU dan şüphelendi ve başka bir pcde denedi ve diğer bilgisayar sorunsuz çalıştı ve bu sefer başka bir güç kaynağından benim kasayı çalıştırmayı denedi ama kasada hic tepki gelmedi ve anakart sorunu olduğunu söyledi bende kasayı eve getirdim ve kablolarını söktüm şöyle bir şey oldu anakart üzerinde CPU kablosunu çıkardığım zaman bilgisayarin power tuşuna bastım ve fanlar dönmeye başladı ama tekrar CPU kablosunu taktığımda kasa hiç tepki almıyor bu neden olabilir

Belki kısa devre vardır diye anakartı dışarıya çıkartıp çalıştırmayı denedim yine tepki almıyor

Ekler

• 1000024271.webp
    1000024271.webp
    191.4 KB · Hit: 34
Pc Render yaparken birden kapandı ve birdaha açamadım bende kasayı bilgisayarcıya götürdüm PSU dan şüphelendi ve başka bir pcde denedi ve diğer bilgisayar sorunsuz çalıştı ve bu sefer başka bir güç kaynağından benim kasayı çalıştırmayı denedi ama kasada hic tepki gelmedi ve anakart sorunu olduğunu söyledi bende kasayı eve getirdim ve kablolarını söktüm şöyle bir şey oldu anakart üzerinde CPU kablosunu çıkardığım zaman bilgisayarin power tuşuna bastım ve fanlar dönmeye başladı ama tekrar CPU kablosunu taktığımda kasa hiç tepki almıyor bu neden olabilir

Belki kısa devre vardır diye anakartı dışarıya çıkartıp çalıştırmayı denedim yine tepki almıyor
Statik elektrik kalmıştır kasada anlık dönmesi normal

CPU kablosunu çıkardığım zaman saatlerce çalışıyor ama sadece fanlar çalışıyor ama çpu taktığım zaman hiçbir şeyde gram tepki yok
Statik elektrik kalmıştır kasada anlık dönmesi normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart mı yanmıştır

CPU kablosunu çıkardığım zaman saatlerce çalışıyor ama sadece fanlar çalışıyor ama çpu taktığım zaman hiçbir şeyde gram tepki yok

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart mı yanmıştır
Cpu kablosunda bir sorun olabilir mi anakart yanda tahminimce fanlarda çalışmayabilir anakartta ışık yanıyor mu

Bazen işlemci soketinde bacaklar yanabiliyor. Cpu nu çıkar bak bakalım bacaklarda kararma varmı?

Birçok soket yanması videosunu gördümde sanırım yeni nesil işlemcilere soket bacakları çok zayıf ince kalıyor. Ve aşırı ısınmaya dayanamıyor.

Hem bacakların sağlam temas etmemesi bile pin ısınıp erimesine yol açar.

Dün Tamirci güç kaynağını başka bir bilgisayarda denedi ve bilgisayar açıldı benim kasadan da işlemciyi çıkarıp denedi gene anakart tepki almıyor fanlar dönmüyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,733
Üyeler
186,102
Son üye
PsişikPsikolog
Geri