Neler Yeni

Arkadaşlar Acil baksaniz Proje ödevi için!!

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Ahmet Aslan
Arkadaşlar iyi günler tarihten proje almıştım bugün halletcem slayt şeklinde bir proje yapicam hoca projenin konusunda "Yaşayan yer adları:Oba" adında bir konu vermiş.İnternette araştırdım pek bir şey bulamadim bulamamamin sebebi büyük ihtimalle konuyu yanlış anlamam şimdi hoca bu konuda Oba terimi ile ilgili bilgi mi istemiş yoksa yaşayan yer adları Oba diye bir yer mi var onla ilgili bir bilgi mi istemiş yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Arkadaşlar iyi günler tarihten proje almıştım bugün halletcem slayt şeklinde bir proje yapicam hoca projenin konusunda "Yaşayan yer adları:Oba" adında bir konu vermiş.İnternette araştırdım pek bir şey bulamadim bulamamamin sebebi büyük ihtimalle konuyu yanlış anlamam şimdi hoca bu konuda Oba terimi ile ilgili bilgi mi istemiş yoksa yaşayan yer adları Oba diye bir yer mi var onla ilgili bir bilgi mi istemiş yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
İnternete yazınca alanyayla alakalı bir şey çıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Dülger
burada sormaktansa hocana sorman daha iyi olur

Son düzenleme:

cemtastan2301

80+ Gold
Hocam WhatsApp grubunuz varsa yarın hocanıza sorun isterseniz, burada yanlış bilgi verebiliriz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Bence oba kelimesi ile alakalı. Ama emin olamadıysan hocana sor.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

Gerekli ilgiler vikide mevcut. Yaşayan yer derken mecazi bir anlatımdan bahsetmiş hocamız. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,425
Üyeler
168,442
Son üye
Fabio Luciano
Top Bottom