Telefonun android ise ve rootlu ise wifi kill yada netcut kullanabilirsin. Veya modem arayüzüne girip limit koyabilrsin.
sanırım ping probleminden vs yanıyor.Sağlam bi indirme yapın hocam.
Çok iyi bir internet ve modeme sahip değilseniz, interneti pert eder.
Hm haklısınız.sanırım ping probleminden vs yanıyor.
pek çözüm değil gibi
aga sadece ailemın netını yavaslatmak ıstyorum. ben oyun oynuyromArkaya 5-6 tane 4K video açıcaksın internet felç.
babam tanıyor adamları arar hemenHm haklısınız.
Modemin arayüzünden engelleyip, interneti kesmişler desin o zaman.
netcut abonelik isti,yorTelefonun android ise ve rootlu ise wifi kill yada netcut kullanabilirsin. Veya modem arayüzüne girip limit koyabilrsin.
hayır be ne suçu kardeslerimi engellemıyorumki. onlar farkında olmadan sureklı arka planda bişeyler guncellenıyor. bu da bana ping olarak dönüyor. bunun önüne gecmem gerekAslında bu bir suç
"İnternet" hak ve internet erişimini engellemek/kısıtlamak suç.hayır be ne suçu kardeslerimi engellemıyorumki. onlar farkında olmadan sureklı arka planda bişeyler guncellenıyor. bu da bana ping olarak dönüyor. bunun önüne gecmem gerek
"İnternet" hak ve internet erişimini engellemek/kısıtlamak suç.
Arkaplan indirmelerini devre dışı bıraksınlar.hayır be ne suçu kardeslerimi engellemıyorumki. onlar farkında olmadan sureklı arka planda bişeyler guncellenıyor. bu da bana ping olarak dönüyor. bunun önüne gecmem gerek