Neler Yeni

Arkadaşlar ben cevapladım bir de siz cevaplayın ama ARCADE misali (FiveM)

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Bu bölümde vereceğiniz cevapları oynamak istediğiniz karakterin rolüne göre cevaplayınız.
Karakterim Legal bir Karakter.

Rol paslamak/baltalamak nedir ? Rolleri nasıl güzelleştirir/kötüleştirir. Örnekleyerek açıklayınız. *

Rol paslamak, rolü uzatmak veya yeni roller çıkartmak demektir.
Baltalamak, karşı da ki kişinin, rolde ki zevkinin, içinden geçmek ya da almamasını sağlamak demektir.
Örnek: Market soygunun da PD gelemedi başka soygunlara gittiler vesaire sen de bunların gelmesini bekliyorsun, adamlarla konuşuyorsun işi uzatıp adamlara ekstra rol yapma imkanı vererek rolü paslıyorsun, oysa ki direkt çıkıp gitsen iyi para kaldıracaksın.
Baltalamak Örnek: Adamın biri yanına geliyor sen üzgünsün sen de git yauğw diye bağırıyorsun, adam ora da rol yapamıyor, dolayısı ile yapacağım rolü baltalamış oluyorsun.

İllegal/legal bir karakteriniz var. Bir partiye gidiyorsunuz arkadaşınız sizi aradı ve ''parti başladı acele et'' dedi. Siz yetişmeye çalışırken çevirmeye yakalandınız/denk geldiniz. Görevdeki polis sizden motoru kapatmanızı ardından da kimliğinizi rica ediyor. Yapacağınız rol nasıl olurdu ? *

Legal bir karakterim olduğu için, Polise olayı anlatır o sıra da Kimliğimi uzatır ve motoru kapatırım, hızlı olmasını rica ederim.

Bir suç işlediniz ve peşinize polis takıldı. Polisten kaçarken sizi görmedikleri bir noktada çatıya tırmandınız. Fakat tam tırmanırken görüldünüz polisler kontrollü bir şekilde yukarı çıkıyor. Çıktığınız çatıda bir helikopter pisti ve helikopter var yapacağınız rol nasıl olurdu ? *

Hikayem de eski bir özel eğitimli Polis olduğumu anlatmıştım, PD olamasam bile, o eğitim hikaye gereği ben de var sayılır. Ben de Helikopteri kaldırıp kaçmaya çalışırım.

Hastanedesiniz ve doktor size uzanmanızı söylüyor sizde o an bir işiniz olduğu için rolle ilgilenmiyor ve doktorla konuşmuyorsunuz doktor bir kaç kez daha diyor ve bir dakika işim var diyorsunuz. Bu rolde yapılan rol hatalar nelerdir? Burada yapılacak roller nasıl olmalıdır 1 örnek veriniz ? *

Mixing ve Refuse RP yapılıyor.
Rolün bitmesi için Doktor'un beni uzandırmasını, benim hiç bir şey yapacak gücüm olmadığını söylerken bayılırım, o işimi bitirene kadar ya da, rahatlatana kadar da ayılmam.

Yolda giderken arabanız bozuldu.Aracı tamir etmek amacıyla araçtan indiniz. Tam kaputu açtığınız esnada arkaya bir motor yaklaştı. Kişi motordan inerek silahını sizin sırtınıza dayadı. Üstünüzde ki tüm eşyaları ve aracın anahtarını istedi. Sizinde belinizde bir adet silah var. Bu durumda nasıl bir rol izlerdiniz? *

Ben adama rol fırsatı verip, konuşmaya ve derdini halletmeye çalışırım, ama sizin de dediğiniz gibi gerçekten ''Kişi'' ise benle olayı olmadığı için beni soyamaz, ne derse onu yaparım, sonra da yetkililere bildiririm.

Adam Soyma
13.1 Yolda her gördüğün adamı gidip saçma sapan, ellerini kaldır deyip soyamazsın bir oyuncuyu soymak için sebepli bir rolün olması lazım.

Uber mesleği yapıyorsun bir müşteri senden hamburger istiyor paketçi arabana biniyorsun paketi götürüyorsun paketi götürdüğün yerde çok yakın arkadaşını 3 kişi kenara sıkıştırmış birinin elinde bıçak birinin elinde sopa birinin elinde silah bulunmakta seninde arabanda silah bulunmakta role nasıl devam edersin ? *

PD'ye bir şekil de çok hızlı bir şekil de haber verebilecek bir şeyim var ise veririm, ondan sonra, Silah'ı alıp belime koyarım, adamların yanına giderim. Arkadaşımdan ne istiyorlarsa benim vereceğimi, arkadaşımı bırakmalarını isterim, silah ile saldırmaya başlarlarsa çatışırım, o zamana kadar da PD gelir.

Nerede ya bizim yanlışımız Arcade olarak?

(Yaratmak sadece Allah'a mahsustur ben yazmadım.)

Son düzenleme:
Top Bottom