Evren avcı
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,289
- İsim
- Evren avcı
evet arkadaşlar oyun oynarken ekran önce girileşiyor sonra tamamen kapanıyor. kasa çalışmaya devam ediyor. klavye mouseye elektrik geliyor ses te gidiyor neden yapar bunu. birde bu olay hem oyunlarda hemde derslerde oluyor 2 haftada 5 defa oldu. olaylar şöyle
1. olay: birgün dersteyken şimşek çaktı(belki şimşekten değildir hava yağmurluydu) ve kasa tamamen kapandı elektrik gitti sandım ama evde sadece pc kapandı aynı prizde bulunan modem çalışmaya devam ediyordu.
2.olay: pc yi açınca ekrana görüntü gelmedi reset attım düzeldi.
3.olay:ilk başta yazdığım gibi zoomda derste iken pc ekran önce grileşti sonra tamamen siyah oldu ekran kapandı ama kasa çalışmaya devam etti farede falan elektrik geliyordu.
4.olay: 2.olay ile aynı
5.olay: cs de iken 3.olaydaki gibi ekran yine gitti.
6.olay: bugün yine 5.olaydaki gibi sorun oldu birde bunlar 2 haftada oldu ve gün geçtikçe sıklığı artıyor.
yardımlarınızı bekliyorum.
1. olay: birgün dersteyken şimşek çaktı(belki şimşekten değildir hava yağmurluydu) ve kasa tamamen kapandı elektrik gitti sandım ama evde sadece pc kapandı aynı prizde bulunan modem çalışmaya devam ediyordu.
2.olay: pc yi açınca ekrana görüntü gelmedi reset attım düzeldi.
3.olay:ilk başta yazdığım gibi zoomda derste iken pc ekran önce grileşti sonra tamamen siyah oldu ekran kapandı ama kasa çalışmaya devam etti farede falan elektrik geliyordu.
4.olay: 2.olay ile aynı
5.olay: cs de iken 3.olaydaki gibi ekran yine gitti.
6.olay: bugün yine 5.olaydaki gibi sorun oldu birde bunlar 2 haftada oldu ve gün geçtikçe sıklığı artıyor.
yardımlarınızı bekliyorum.