Neler Yeni

Arkadaşlar bilgisayarım aniden kapanıyor

Skytten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Sami Açıkel
Arkadaşlar bilgisayarımı açıyorum daha sonra windows başlatılıyor yazısını alıyorum aniden kapanıyor anlamadım yardımcı olur musunuz ?

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Arkadaşlar bilgisayarımı açıyorum daha sonra windows başlatılıyor yazısını alıyorum aniden kapanıyor anlamadım yardımcı olur musunuz ?
bilgisayar fazla ısınmış olabilir biraz bekleyin sonra tekrar deneyin

Skytten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Sami Açıkel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayar fazla ısınmış olabilir biraz bekleyin sonra tekrar deneyin
Bilgisayarın parçalarını daha yeni aldım kasayla uğraşmadım parçalarda sıkıntı oluşursa uğraşmıyım kasayla diye neden kapanıyor kabloları mı yanlış taktım

Furkan Yanık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Furkan Yanık
bilgisayarın çok ısınmış olabilir 85 üstü dereceye çıktıysa pc kendi kendini kapatır işlemci ekran kartı vb zarar görmesin diye ama masaüstünde aniden kapanıyorsa bilmiyorum.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Bilgisayarın parçalarını daha yeni aldım kasayla uğraşmadım parçalarda sıkıntı oluşursa uğraşmıyım kasayla diye neden kapanıyor kabloları mı yanlış taktım
sanmıyorum biraz bekleyin bir 20 30 dk açmaya çalışın yok açılmıyorsa kabloları kontrol edin

Maxmus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berat Yılmaz
Kabloları yanlış taktığından değildir sıkıntı arkadaşında dediği gibi fazla ısınınca kendini otomatik olarak kapatır o yüzden sıcaklığı düzenli olarak kontrol etmen ve bilgisayarı dinlendirmen önemli

Skytten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Sami Açıkel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elimle işlemciye dokunuyum dedim elim yandı sağol bu bilgi için işlemciyi soğutucusuz sıcaklığını falan ölçecektim sistemi bile açamıyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgisayarın çok ısınmış olabilir 85 üstü dereceye çıktıysa PC kendi kendini kapatır işlemci ekran kartı vb zarar görmesin diye ama masaüstünde aniden kapanıyorsa bilmiyorum.
İşlemciyi soğutucusuz denemek için taktım biraz ısınmış elim yandı zaten dokununca fark ettim ryzen 3 1200 kullanıyorum ama bu kadar ısınacağını tahmin etmedim yani sistem elime geçeli en fazla 20 dk oldu onun da 15 dakikasını falan takarak paketleri açarak uğraştım yani 2 dk bile kullanmadım diyebilirim

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Yani soğutucu olmadan ryzen 3 1200 5 dk bile çalışamıyor mu
Dostum böyle fanteziler neden deniyorsunuz analmıyorum :D Soğutucu bile sıcaklıklar 80 derecelere çıkabiliyorken soğutucusuz o işlemciyi sürekli çalıştırmaya çalışırsan çok büyük zarar verebilirsin. Böyle şeyler deneme :)

Skytten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Sami Açıkel
Dostum böyle fanteziler neden deniyorsunuz analmıyorum :D Soğutucu bile sıcaklıklar 80 derecelere çıkabiliyorken soğutucusuz o işlemciyi sürekli çalıştırmaya çalışırsan çok büyük zarar verebilirsin. Böyle şeyler deneme :)
Soğutucu olmadan 2 dakika bile çalışamadı zaten dersimi aldım 😊🙏🙏

Top Bottom