FarukKusdil
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Hayır bir sorun yaratmaz. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Saolasın knkam anakartla işlemci nesil sıkıntı olmasındagüzel güzel hayırlısıyla kullan
Içim rahatladı kankam çok saolHayır bir sorun yaratmaz. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Aynen donanım arşivi sayesinde topladım daha kurması varsistem güzel olmuş güzel oyun oynarsın merak etme
Keşke öyle bi işlemci olsa da önersen be dostumuyumlu ama ryzen 5 2200g almanı öneririm eğer bütçen varsa
O ryzen 3 du demiKeşke öyle bi işlemci olsa da önersen be dostum
Ayrıca önermeye çalıştığın r3 2200g veya r5 2400g olsa bile bu işlemciyle boy ölçüşemezler dostum. Yanlış öneride bulunmayalım lütfen.Keşke öyle bi işlemci olsa da önersen be dostum
Benim işlemci daha iyi demi kankam birde konu başlığına baksana yanıtlarsan sevinirimAyrıca önermeye çalıştığın r3 2200g veya r5 2400g olsa bile bu işlemciyle boy ölçüşemezler dostum. Yanlış öneride bulunmayalım lütfen.
1- Evet senin işlemci daha iyi.
2- Başlığa da baktım cevapları da okudum. Yeterince cevap verildi diye düşünerek kalabalık yapmadım. Ama evet sıkıntı olmaz.
3-'Bence'herkese kankam deme dostum. Sevmeyeni olur, yaşı büyüğü olur, tersleyesi geleni olur. Biraz daha az samimiyet zarar vermez.
Seviliyorsun sistemini gönül rahatlığıyla kullan.
Bilgiler için teşekkürler1- Evet senin işlemci daha iyi.
2- Başlığa da baktım cevapları da okudum. Yeterince cevap verildi diye düşünerek kalabalık yapmadım. Ama evet sıkıntı olmaz.
3-'Bence'herkese kankam deme dostum. Sevmeyeni olur, yaşı büyüğü olur, tersleyesi geleni olur. Biraz daha az samimiyet zarar vermez.
Seviliyorsun sistemini gönül rahatlığıyla kullan.