Youtube Arkadaşlar bu insanları aldatmak değil mi?

DocToR2

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,011
konu kapanmazsa sabah tekrar yükseltirim
bugün eski bir videoya denk geldim
video bu Mert Bayantemuru severek izliyorum ama böyle reklamlar olmamalı bence tamam reklam olduğunu belirtiyor ama bilen bilmeyen alır ki almıştır yorumlarda belli
birde o kadar fazla övülmüş ki anlatamam
Şahsen izlediğim başka bir youtuber Furkan Akman bir videosunda 3 kere teklif gelip kabul etmediğini belirtti
fazla kitleye sahip olan bu kişiler böyle yapmamalı bence
2 yıl önce yayınlanmış ama madem reklam aldın böyle böyle de bari çok çok övmüş
1662601650883.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konu kapanmaz ise sabah yükseltirim

1662601826306.png

baksanıza abi

özellikle
lütfen
lütfen
DAKİKA 18:53
bakın

Onlarda ekmeğinde ama napsınlar birde zaten öncesinde belirtiyor sponsorlu diye ben sponsorlu ürünleri alacaksam başka kanallardaki incelemeleride değerlendiriyorum baktım kesin eminsem alıyorum.

video bu Mert Bayantemuru severek izliyorum ama böyle reklamlar olmamalı bence tamam reklam olduğunu belirtiyor ama bilen bilmeyen alır ki almıştır yorumlarda belli
Şahsen izlediğim başka bir youtuber Furkan Akman bir videosunda 3 kere teklif gelip kabul etmediğini belirtti
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
baksanıza abi

özellikle
lütfen
lütfen
bakın
2 sene önce yeni yeni yükselme çabaları başlamıştır o yüzden diye düşünüyorum şimdiki aklı olsa Boyle bi reklamı kabul etmez diye düşünüyorum ama 2 sene önce işte o zamanın şartlarına göre belki çok lazımdı ve ihtiyacı vardi izlenmeye yukselmeye paraya bilemezsin ama senin dusuncende dogru ve bende senin dusunceni desteklerim sonucta yükselmek icin dedim ama birsuru yolu var

Onlarda ekmeğinde ama napsınlar birde zaten öncesinde belirtiyor sponsorlu diye ben sponsorlu ürünleri alacaksam başka kanallardaki incelemeleride değerlendiriyorum baktım kesin eminsem alıyorum.
Hocam belirtseler ne fayda dakika 18.53 e bakın bunu duyan ve bilmeyen kişi alır bunu

2 sene önce yeni yeni yükselme çabaları başlamıştır o yüzden diye düşünüyorum şimdiki aklı olsa Boyle bi reklamı kabul etmez diye düşünüyorum ama 2 sene önce işte o zamanın şartlarına göre belki çok lazımdı ve ihtiyacı vardi izlenmeye yukselmeye paraya bilemezsin ama senin dusuncende dogru ve bende senin dusunceni desteklerim sonucta yükselmek icin dedim ama birsuru yolu var
Zaten önemli olan böyle yükselmemek değil mi hocam

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
baksanıza abi

özellikle
lütfen
lütfen
bakın
abonelikten çıktım

İzlerken arkadaşın yaptığı yorumların aynısını yaptım aşagiya yazmaya üşendim. Birde bunu alıp zula açıp yorum yazanlar var. Genelde: ÜFFFFFF ABİİİİ ÇOOOHHH İYİ ÇKO İYİ HERKESE ÖNERİRİM

İzlerken arkadaşın yaptığı yorumların aynısını yaptım aşagiya yazmaya üşendim. Birde bunu alıp zula açıp yorum yazanlar var. Genelde: ÜFFFFFF ABİİİİ ÇOOOHHH İYİ ÇKO İYİ HERKESE ÖNERİRİM
harbiden öyle

Son pc videosunda gtx1650
fps degerleri uçuktu fakeydi değerler yada dediği grafiklerde değildo

abi gta 5 açar mı

Ben KACIRILMIYACAK 8999 sistemden sonda çıktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,146
Üyeler
185,681
Son üye
rockstars
Geri