Para kazanmakla olmuyor konforun olması gerek. Hem nasıl kolay??Para kazanmak çok kolay boşa 4 sene üniversite okuyorsunuz
Para kazanmakla olmuyor konforun olması gerek. Hem nasıl kolay??Para kazanmak çok kolay boşa 4 sene üniversite okuyorsunuz
bilin kişiye kolay bilmeyene zor veya biz buna öğrenmek isteyen başarır diyelim. konfor alanı subjektif bir istek ve kazanmak istiyorsan konfor alanını es geçeceksin. 4 sene üniversite okumaktan konfor alanı bekleyemezsin herhalde?Para kazanmakla olmuyor konforun olması gerek. Hem nasıl kolay??
Sus la ne kadar da inanarak boş yazıyon. Oku daha ortyaokulda falansın. Daha büyü hayatın gerçek yüzünü gör. Okumayana insan gözü ile bakmıyorlar kız vermiyorlar hala para kazanmak kolay diyon. Okulunu oku abicim boş yapma.bilin kişiye kolay bilmeyene zor veya biz buna öğrenmek isteyen başarır diyelim. konfor alanı subjektif bir istek ve kazanmak istiyorsan konfor alanını es geçeceksin. 4 sene üniversite okumaktan konfor alanı bekleyemezsin herhalde?
Ben 8.sınıfım lgs yede gircem aga bu arada harbi okumayan adama kadın kız vermezler.Sus la ne kadar da inanarak boş yazıyon. Oku daha ortyaokulda falansın. Daha büyü hayatın gerçek yüzünü gör. Okumayana insan gözü ile bakmıyorlar kız vermiyorlar hala para kazanmak kolay diyon. Okulunu oku abicim boş yapma.
Oku kardeşim benim. Mis gibi ileri de en kötü memur olursun 50 60k aylık. hafta da 2 gün tatil sabah 9 akşam 4, öğle arası. Yazın serin kışın sıcak yerinde oturarak para kazanır ailenle vakit geçirirsin. Dinleme böylelerini.Ben 8.sınıfım lgs yede gircem aga bu arada harbi okumayan adama kadın kız vermezler.
Tamam hocam hedefim fen lisesi tutamazsa anadolu ama en düşük fen lisesi istiyom.Oku kardeşim benim. Mis gibi ileri de en kötü memur olursun 50 60k aylık. hafta da 2 gün tatil sabah 9 akşam 4, öğle arası. Yazın serin kışın sıcak yerinde oturarak para kazanır ailenle vakit geçirirsin. Dinleme böylelerini.
Aynen adama kız vermezler eşşeekkkbilin kişiye kolay bilmeyene zor veya biz buna öğrenmek isteyen başarır diyelim. konfor alanı subjektif bir istek ve kazanmak istiyorsan konfor alanını es geçeceksin. 4 sene üniversite okumaktan konfor alanı bekleyemezsin herhalde?
Bilmeden abur cubur gibi konuya gelmebilin kişiye kolay bilmeyene zor veya biz buna öğrenmek isteyen başarır diyelim. konfor alanı subjektif bir istek ve kazanmak istiyorsan konfor alanını es geçeceksin. 4 sene üniversite okumaktan konfor alanı bekleyemezsin herhalde?
seni tatlı şakar şakir deki şabanın hırbo hıyarıbilin kişiye kolay bilmeyene zor veya biz buna öğrenmek isteyen başarır diyelim. konfor alanı subjektif bir istek ve kazanmak istiyorsan konfor alanını es geçeceksin. 4 sene üniversite okumaktan konfor alanı bekleyemezsin herhalde?
Üni bitirdim zaten kendi açımdan bakış açımı ve farkındalığımı anlatıyorum ama sen daha bunun farkında olmadığın için bu işler sana ponzi gelir aksiyon alabilecek bir mentaliteye sahip olmadığın bariz belli. Ayrıca okumayan adama kız vermiyorlar fasa fiso... İnsan olursan finansal açıklığını doldurursan okul mokul boş gelir. senin kafa yapın bariz belli.Sus la ne kadar da inanarak boş yazıyon. Oku daha ortyaokulda falansın. Daha büyü hayatın gerçek yüzünü gör. Okumayana insan gözü ile bakmıyorlar kız vermiyorlar hala para kazanmak kolay diyon. Okulunu oku abicim boş yapma.
seni adam yerine koyupta kız verenin aklından şüphe edeyim mi etmeyeyim mi bilemedim. şu laf gevezeliğine bakTamam hocam hedefim fen lisesi tutamazsa anadolu ama en düşük fen lisesi istiyom.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen adama kız vermezler eşşeekkk
Bilmeden abur cubur gibi konuya gelme
hırbo
seni tatlı şakar şakir deki şabanın hırbo hıyarı
Level 1 ümit özdağ fanboySus karı arapları sevme türkçü ol. En pis millet araptır. En keyfine düşkün, kültürsüz millet araptır. Bizim millette araplara özenip arap isimleri koyuyorlar. Türkçü olun.
Erkek adamın bankasında para olmaziPhone 16 düz zeminde sabit duramıyor tuşlara basarken dengesi bozuluyor bu şekilde kullanamayacağım için almaktan vazgeçtim.
Alıntıyı görüntüle
yalnız hanımefendi oErkek adamın bankasında para olmaz
What doooo heeeeealll.yalnız hanımefendi o
Arkadaşlar toplanın şu konuyu takip edin https://forum.donanimarsivi.com/konu/kiza-yazmak-icin-konu-lazim.1000329/
Oo isim değişmişsinWhat doooo heeeeealll.
omg