Neler Yeni

Arkadaşlar bu sitem alınır mı?(GameGaraj) Acil!!

gryycsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Güray
Bütçe
15000
Arkadaşlar bütçem 15k bu sistem alınır mı? Dolar uçup gidiyor paralar eriyor bu sistem alınır mı? Anakart konusunda bir bilgim yok bu uygun olur mu? Valorant yayını yapmak için alıyorum sıkıntı çıkar mı acil bir yorum yaparsanız ona göre satın alıcam.

Ekler

• pc.png
    pc.png
    44.2 KB · Hit: 86

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Arkadaşlar bütçem 15k bu sistem alınır mı? Dolar uçup gidiyor paralar eriyor bu sistem alınır mı? Anakart konusunda bir bilgim yok bu uygun olur mu? Valorant yayını yapmak için alıyorum sıkıntı çıkar mı acil bir yorum yaparsanız ona göre satın alıcam.
Valla hocam acelen yoksa kampanyalı kasaları bekle

gryycsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Güray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla hocam acelen yoksa kampanyalı kasaları bekle
Hocam valla 1.5 aydır bekliyorum ama adam akıllı 3060ti ve 5600x olan sistemde çıkmıyor, gerçekten sıkıldım artık bu ülkenin dolar vs olayından her gün zam geliyor alamıcaz böyle giderse zaten hiçbir şey

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Hocam valla 1.5 aydır bekliyorum ama adam akıllı 3060ti ve 5600x olan sistemde çıkmıyor, gerçekten sıkıldım artık bu ülkenin dolar vs olayından her gün zam geliyor alamıcaz böyle giderse zaten hiçbir şey
Kanka haklısın yapıştır gitsin o zaman :) valla bekleyelim bekleyelim diyoruz piyasa 5 iken 10 oluyor. Bu dolar kuruna ve bitcoin e bakacak olursak kasayı aldıktan 3 4 ay sonra karına bile satarsın.

gryycsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Güray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka haklısın yapıştır gitsin o zaman :) valla bekleyelim bekleyelim diyoruz piyasa 5 iken 10 oluyor. Bu dolar kuruna ve bitcoin e bakacak olursak kasayı aldıktan 3 4 ay sonra karına bile satarsın.
Sadece şeyi düşünüyorum önümüzde black friday vs 11.11 indirimleri olur mu acaba hani bu fiyata daha iyi malzemelerle sistem gelir mi diye düşünüyorum ama tabi şöyle de bişey var bu sistemde 280r sıvı soğutucu var, normalde itopya vs çıkardığında sıvı soğutucu olmuyor sistemlerde

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Al gitsin kanka yankında dolardan dolayı bu sistem 20k gibi bir fiyat olur niye almadım zamanın da diye kendini döversin.

equinoxx

80+ Bronze
Sadece şeyi düşünüyorum önümüzde black friday vs 11.11 indirimleri olur mu acaba hani bu fiyata daha iyi malzemelerle sistem gelir mi diye düşünüyorum ama tabi şöyle de bişey var bu sistemde 280r sıvı soğutucu var, normalde itopya vs çıkardığında sıvı soğutucu olmuyor sistemlerde
Kankam gamegaraj'da özellikle stok sorunu olmuyor o yüzden çok güzel bir site. Itopya'da indirim olabilir evet, aynı sistem örneğin gamegarajda 12 ise orada 10.5 olsun. Ama alabilecek misin? Alamayacaksın çünkü itopya sorunlu. Al gitsin. Ben de imzamdaki sistemi almıştım mart gibi. Memnunum.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Kasa ile psu değiştirin.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,047
İsim
göksel yurtcan
alın hocam ne olacağı belli değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Abuzer kömürcü
Kasayı cooler master mb511 yap kesinlikle

Top Bottom