Önceki açtığım konularda görmüşünüzdür, fevkalade bana göre testleri, ben test ettim bugün.
Kartı satın aldım, müthiş bir performans müthiş bir sağlık.
Furmark ss lerini almayı unuttum ama bizzat kendim test ettim.
Occt 15 dakikalık VRAM testinde hata bulamadım.
Yarım saatlık furmark testinde hata bulamadı. Furmark en fazla 74 dereceye çıkartabildim. Fanlar hala tam hızında çalışmıyordu, 2200 lerde geziyordu.
Witcher 3 Next Gen de test ettim. Witcher 3 sıcaklıkları buyrun. 1080P full ayarlar. Ne varsa fulledim, keskinleştirme kapattım, TAA ya ayarladım bu yumuşaklık deniyor sanırım.
Fan sesi çok az. Undervolt sizce yapmalı mıyım? Yapılıyorsa rehber önerebilecek var mı?
Boştayken asla fan açmıyor. Otomatikte fanlar hiç ayarlamadım.
Hazır sistem ekran kartından çıkartmış, faturalarına kadar şu anda elimde.
Karttan çok memnunum, en kısa süre içerisinde RDR 2 testi yapacağım, konuyu güncellerim.
Kartı satın aldım, müthiş bir performans müthiş bir sağlık.
Furmark ss lerini almayı unuttum ama bizzat kendim test ettim.
Occt 15 dakikalık VRAM testinde hata bulamadım.
Yarım saatlık furmark testinde hata bulamadı. Furmark en fazla 74 dereceye çıkartabildim. Fanlar hala tam hızında çalışmıyordu, 2200 lerde geziyordu.
Witcher 3 Next Gen de test ettim. Witcher 3 sıcaklıkları buyrun. 1080P full ayarlar. Ne varsa fulledim, keskinleştirme kapattım, TAA ya ayarladım bu yumuşaklık deniyor sanırım.
Fan sesi çok az. Undervolt sizce yapmalı mıyım? Yapılıyorsa rehber önerebilecek var mı?
Boştayken asla fan açmıyor. Otomatikte fanlar hiç ayarlamadım.
Hazır sistem ekran kartından çıkartmış, faturalarına kadar şu anda elimde.
Karttan çok memnunum, en kısa süre içerisinde RDR 2 testi yapacağım, konuyu güncellerim.