Neler Yeni

Arkadaşlar kasanın fanlarının arkasınu kırsam sorun olur mu?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Kerem Eldes
Arladaşlar temizlerken ciddi canımı sıkıyorlar(sırf bu yüzden 2 aydır atlıyorum) ve işi gereksiz zorlaştırıyorlar. Kırsam bir sorun olur mu, olmazda neyle nasıl kırabilirim?

Ekler

• IMG_20210428_203455.jpg
    IMG_20210428_203455.jpg
    1.1 MB · Hit: 45

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Yapma bana kalırsa. Titreşim artacaktır.hava makinesi alabilirsin 100 TL'ye filan temizlik için öneriririm. Kompresör diye geçer.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arladaşlar temizlerken ciddi canımı sıkıyorlar(sırf bu yüzden 2 aydır atlıyorum) ve işi gereksiz zorlaştırıyorlar. Kırsam bir sorun olur mu, olmazda neyle nasıl kırabilirim?
Fan motoru o parçalardan kuvvet alıyor. Onları kırarsan nereden destek alacaklar?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapma bana kalırsa. Titreşim artacaktır.hava makinesi alabilirsin 100 TL'ye filan temizlik için öneriririm. Kompresör diye geçer.
Hmmm hiç düşünmemiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fan motoru o parçalardan kuvvet alıyor. Onları kırarsan nereden destek alacaklar?
Başka fanların arkalarında böyle plastikler görmüyordum gibi hatırlıyorum

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hmmm hiç düşünmemiştim

Başka fanların arkalarında böyle plastikler görmüyordum gibi hatırlıyorum
Genelde 4 parça olurlar ama sizin fanda fazla yapılmış. Bir işlevi vardır illaki bence. En iyisi olduğu gibi bırakmak.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde 4 parça olurlar ama sizin fanda fazla yapılmış. Bir işlevi vardır illaki bence. En iyisi olduğu gibi bırakmak.
Tamamdır bırakıcam ama uzun vadede çok rhatsız edici olacaklar. Ayda bir temizliyorum, yoruyorlar ve tam temizlenmiyorlar

Teşekkürler

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Tamamdır bırakıcam ama uzun vadede çok rhatsız edici olacaklar. Ayda bir temizliyorum, yoruyorlar ve tam temizlenmiyorlar

Teşekkürler
Süpürge makinesi ile deneyebilirsin, veya balon şişir ucunu elin ile hafif bastırarak basınçlı şekilde fanlara tut

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Teşekkürler
Hocam elinizin girmediği yerlere küçük ve kılları biraz sert bir fırça alın o şekilde rahat temizlersiniz bence. Hobi boyamaları veya sulu boya fırçası gibi bir şey uygun olur.

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih
arkadaşların dedigi gibi üfliyeci alabilir sin yada cıkaracaksın tek tek üfüreceksin temizlenir ben benimkimi öyle yaptım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,726
Üyeler
168,825
Son üye
cagri1212
Top Bottom