DeeCG 80+ Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 11 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Emre Karsli 23 Temmuz 2022 #1 Bütçe 1500 1.5k limitim var Wireles olarak g435 veya g pro nasıl sizce kullanan arkadaşlar var mı aramızda wireles olması şart deil kabloluda olabilir.
1.5k limitim var Wireles olarak g435 veya g pro nasıl sizce kullanan arkadaşlar var mı aramızda wireles olması şart deil kabloluda olabilir.
Hahacıoğulları 80+ Bronze Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 1,951 23 Temmuz 2022 #2 Kankam 2 haftadır bende arıyorum. Cloud 2 aldım memnun kalmadım şimdide wireless arıyorum ama yok fiyatları çok yüksek
Kankam 2 haftadır bende arıyorum. Cloud 2 aldım memnun kalmadım şimdide wireless arıyorum ama yok fiyatları çok yüksek
DeeCG 80+ Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 11 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Emre Karsli 23 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hahacıoğulları yazmış: Kankam 2 haftadır bende arıyorum. Cloud 2 aldım memnun kalmadım şimdide wireless arıyorum ama yok fiyatları çok yüksek Devamı için tıklayın... Valla bende arıyorum işte yazdığım 2 wireless kulaklıkları buldum kullanan birisi çıkarsa yardımcı olur umarım
Hahacıoğulları yazmış: Kankam 2 haftadır bende arıyorum. Cloud 2 aldım memnun kalmadım şimdide wireless arıyorum ama yok fiyatları çok yüksek Devamı için tıklayın... Valla bende arıyorum işte yazdığım 2 wireless kulaklıkları buldum kullanan birisi çıkarsa yardımcı olur umarım