Çözüldü✓ arkadaşlar lütfen yardım oyunda ses kesiliyor

asavf

80+
Reaksiyon skoru
5
Sebebini anlamadığım bir şekilde bugün bilgisayarımı açtım ve yalnızca oyunlarda anlık ses kesintileri yaşıyorum sonrasında düzeliyor fakat 1-2 dakika sonra tekrar 1-2 saniyelik kesintiye mağruz kalıyorum.Bu sorun herhangi bir oyunda da aynı şekilde. Üstelik bu kesinti yaşanırken discord uygulamasında arkadaşlarıma sesim gitmiyor yani kesinti hem mic hem kulaklığa yansıyor.
(Özellikle belirtmek istiyorum ki google üzerinden dinlediğim şarkı veya videolar vs olsun asla kesinti yaşamıyorum sadece oyunlar!)
Kulaklığımda veya jak girişinde problem olmadığına eminim 2 kulaklıgım var ve farklı jaklara takarak deniyorum ama yine sonuç aynı. Üstelik tüm windows,driver veya ekran kartı gibi güncelleştirmeler tamamlanmış durumda.Kafayı yemek üzereyim durduk yere bu sorun oluştu lütfen biri yardım etsin!

oyun oynarken msi afterburner ile ram ve islemci kullanimlarini takip edin. Fps drop yiyor musunuz? eger sadece ses kulaklik veya ses kartiyla ilgili sikinti olsaydi bence muzik felan dinlerken de olurdu. soylediginize gore yukte meydana geliyor.

evet oyunda ses kesildiginde fps dropta yiyorum 1 saniyeligine nasil cozebilirim? anakartta mi problem var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet oyunda ses kesildiginde fps dropta yiyorum 1 saniyeligine nasil cozebilirim? anakartta mi problem var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyun oynarken msi afterburner ile ram ve islemci kullanimlarini takip edin. Fps drop yiyor musunuz? eger sadece ses kulaklik veya ses kartiyla ilgili sikinti olsaydi bence muzik felan dinlerken de olurdu. soylediginize gore yukte meydana geliyor.

sorunun neyden kaynaklandigini anlamak cok zor, en azindan benim icin. daha iyi bilen biri belki yardimci olabilir ama tavsiyem guvenilir bir bilgisayarciya gostermen.

anakartın tüm kablolarini cıkarttim, ekran kartininda kablosunu tak cikar yaptim sorun düzedi tesekkurler cevabin icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,956
Üyeler
184,540
Son üye
taner dmrrn
Geri