Neler Yeni

Arkadaşlar neden kimse üst segment sistem çıkarmıyor?

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Üst seviye sistem alacak adam birinden beklemez knkm
Kanka hakettiği fiyatın 3 4k fazlasını ben neden vereyim çöpe mi atayım parayı. 24 25k çok büyükmüş gibi bakıyorsunuz 1200 1300 dolar altı üstü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Giriş seviyesi sistemi 5000 kişi bekleyip 500 kişi alıyorsa üst seviye sistemi 500 kişi bekleyip 50 kişi alıyor örnek olarak. Giriş-orta seviye ürünler daha fazla ilgi görüyor.
Haklısınız hocam. Ama kimse mi çıkarmaz bu aralığın 15 ine kadar. Elraenn geldi direkt bitti stoğu..:(

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
Ali
Üst segment PC atıyorum 20K ve üzeri fiyatlarda olabiliyor. Onu alabilecek kitle en kötü ryzen 5600 lü sistemleri yükseltme yapıp istediği fiyatlara bulabiliyor. Orta ve giriş seviyesindeki sistemlerde adamın bütçesi atıyorum 10K ve o bütçede oyun oynamak istiyor. O sebeple ağırlık hep bu pclerde oluyor.

Yanlış anlamayın ben üst segment PC beklemez aksine her parçayı kendim belirlerdim. Atıyorum Asus anakart, ekran kartı, kasa ve Psu seçerdim. Beyaz tabanlı olurdu gibi... Ama x yayıncı çıkartacağı hazır sistemde Vento kasa, i5 işlemci, x marka ram, y marka VGA, Z marka anakart gibi... İçine siniyor ise ayrı konu

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Bu sistem nasıl?
Gördüm güzel ama 22k ya 3070 ti bekliyorum. Umarım pişman olmam

Üst segment PC atıyorum 20K ve üzeri fiyatlarda olabiliyor. Onu alabilecek kitle en kötü ryzen 5600 lü sistemleri yükseltme yapıp istediği fiyatlara bulabiliyor. Orta ve giriş seviyesindeki sistemlerde adamın bütçesi atıyorum 10K ve o bütçede oyun oynamak istiyor. O sebeple ağırlık hep bu pclerde oluyor.

Yanlış anlamayın ben üst segment PC beklemez aksine her parçayı kendim belirlerdim. Atıyorum Asus anakart, ekran kartı, kasa ve Psu seçerdim. Beyaz tabanlı olurdu gibi... Ama x yayıncı çıkartacağı hazır sistemde Vento kasa, i5 işlemci, x marka ram, y marka VGA, Z marka anakart gibi... İçine siniyor ise ayrı konu
Haklısınız hocam. Bu yüzden full asus sistem dışında hazır sistem almayı düşünmüyorum. Bi 15 gün daha bekleyeceğim eğer gelmezse kendim toplayacağım

wincenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H.K
Bildiğiniz üzere, globalde ekran kartları tarihin en dip fiyat seviyesinde. Ekran kartları bu kadar düşmüşken f/p bir sistem çıkarıp reklam yapmak, kendini tanıtmak vb gibi olumlu etkileri olacak bir işe şu anda neden kimse girişmiyor ? Daha ne kadar bekleyeceğim 1 1.5 aydır 3070 ti vb bir sistem bekliyorum ama hiçbir kampanya veya bişey yok. Modart çıkacaktı yalan oldu, eee başka kimse yok mu öyle bir sistem çıkaracak?? Ne olacak bu hal
Ben 3 aydır 3060ti bekledim vok sistemini alamadım gidip 17 bine gaming gendeki 650w psulu Vento kasalı modeli aldım. Kimsenin sistem çıkaracağı falan yok alın geçin

Gördüm güzel ama 22k ya 3070 ti bekliyorum. Umarım pişman olmam

Haklısınız hocam. Bu yüzden full asus sistem dışında hazır sistem almayı düşünmüyorum. Bi 15 gün daha bekleyeceğim eğer gelmezse kendim toplayacağım
15 günün sonunda fiyat değişikliği umarım üzülmezsin bro

Son düzenleme:

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Ben 3 aydır 3060ti bekledim vok sistemini alamadım gidip 17 bine gaming gendeki 650w psulu Vento kasalı modeli aldım. Kimsenin sistem çıkaracağı falan yok alın geçin

15 günün sonunda fiyat değişikliği umarım üzülmezsin bro
Kanka para mevduat hesabında kur korumalı. İnşallah üzülmem ama bu kadar stres yapmama da gerek yok sanırım 😅

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,134
İsim
Abdullah Aydoğdu
Kanka hakettiği fiyatın 3 4k fazlasını ben neden vereyim çöpe mi atayım parayı. 24 25k çok büyükmüş gibi bakıyorsunuz 1200 1300 dolar altı üstü.
3 bin TL altı üstü 160 dolar aga. Alacağın monitörün %10'u sadece. 2 katı para vermiyorsun. Bu sayılar senin için yüksek değilse önemli olmamalı bu da.

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
3 bin TL altı üstü 160 dolar aga. Alacağın monitörün %10'u sadece. 2 katı para vermiyorsun. Bu sayılar senin için yüksek değilse önemli olmamalı bu da.
Yok bahsettiğim şey paranın benim için önemli olmadığı kadar zengin olduğum düşünülüyor. 24 25k parayı önemsemeyecek seviyede miktarlar değil ki. 6 7 yıl kullanacağım bir sistemin segmentinde en iyisini istemem yanlış mı ben onu anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,725
Üyeler
162,724
Son üye
DeliPaylot
Top Bottom