dostum tek tek toplayacaksan tektek incehesap gaming gecesinden topla senin için yararlı olur baya indirim oluyorBeyler 3600 lira bütçem var daha önce PC toplamadım bana ayrı ayrı nereden ne alacağımı söylicek yardımcı olabilwcek varmı telefon numaramı isteyene verebilirim daha net olması için
r3 3100 çıkacak onu bekleyebilirsinBeyler 3600 lira bütçem var daha önce PC toplamadım bana ayrı ayrı nereden ne alacağımı söylicek yardımcı olabilwcek varmı telefon numaramı isteyene verebilirim daha net olması için
Evet dostumDonanım arşivi video olarak çıkarıcak değilmi
İstiyosan sana yardımcı olurum 1650 güzeldi pc topları istersen istiyosan bana mesaj atBeyler 3600 lira bütçem var daha önce PC toplamadım bana ayrı ayrı nereden ne alacağımı söylicek yardımcı olabilwcek varmı telefon numaramı isteyene verebilirim daha net olması için
teknobiyotik pek tavsiye etmem arkadaşım 6000 TL ye donanım Arşivden pc aldı ram 8gb kasa 2 fanlı 240 gb ssd var değmez bensana yardımcı olurumBeyler 3600 lira bütçem var daha önce PC toplamadım bana ayrı ayrı nereden ne alacağımı söylicek yardımcı olabilwcek varmı telefon numaramı isteyene verebilirim daha net olması için
Evet dostum
Ne zaman gelicekYeni donanim arsivi sistemini bekle
Değmez mi?Donanım arşivi pek tavsiye etmem arkadaşım 6000 TL ye donanım Arşivden PC aldı RAM 8gb kasa 2 fanlı 240 gb SSD var değmez bensana yardımcı olurum
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne zaman çıkacakYeni donanim arsivi sistemini bekle
Bu hafta.ne zaman çıkacak