Çözüldü✓ Arkadaşlar Razer Blackshark v2 x almayı düşünüyorum derileri dökülme yapıyor mu?

tospaemre

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar Blackshark v2 x ile kraken v3 x arasında kaldım bakınca blackshark v2 x daha iyi diğer konularada göz attım oradada blackshark v2 x önerilmiş benim sorum blackshark v2 x nasıl iyi mi? Son olarakda derileri dökülme yapıyor mu? Dökülme olmasını hiç istemiyorum uzun süreli kullanacağım blackshark v2 x'i

bende var aralıkta aldım öyle bir sorun yok.

1 yıl olacak nerdeyse ilk 9 ay falan günde 10 12 saat kullandım nerdeyse. Şuan dökülme vs bir şey yok ilk gün aldığım gibi duruyor

anakartım asus b450 m k II bu kulaklık performans olarak nasıl olur acaba bilen var mı gamepower kizaruyla bunun arasında kaldım

Arkadaşlar Blackshark v2 x ile kraken v3 x arasında kaldım bakınca blackshark v2 x daha iyi diğer konularada göz attım oradada blackshark v2 x önerilmiş benim sorum blackshark v2 x nasıl iyi mi? Son olarakda derileri dökülme yapıyor mu? Dökülme olmasını hiç istemiyorum uzun süreli kullanacağım blackshark v2 x'i
Ben aldım, benimki kumaşlıydı.V2 usb aldım fakat ben 1 aydır kullanıyorum sormak istediğin bir şey var mı her şeyi test ettim 1 aydır.

peki teşekkür ederim birde hp 8533 model anakart var ses kartına baktıgımdada speaker headphone realtek audio yazıyor ses kartı var mı yok mu ben anlamadım alırsam ses kalitesi nasıl olur almamı önerir misiniz??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aldım, benimki kumaşlıydı.V2 usb aldım fakat ben 1 aydır kullanıyorum sormak istediğin bir şey var mı her şeyi test ettim 1 aydır.
1 yıl olacak nerdeyse ilk 9 ay falan günde 10 12 saat kullandım nerdeyse. Şuan dökülme vs bir şey yok ilk gün aldığım gibi duruyor
peki teşekkür ederim birde hp 8533 model anakart var ses kartına baktıgımdada speaker headphone realtek audio yazıyor ses kartı var mı yok mu ben anlamadım alırsam ses kalitesi nasıl olur almamı önerir misiniz??

Blackshark v2 x var elimde pedlerini sildim yıkadım suda beklettim hiç bir şey olmadı tek sıkıntısı ilk aldığımda pedleri çok sertti sağlam kafamı tutuyordu yıkadıkça pedler yumuşadı

ses performansını nasıl buluyorsun peki ?
Gayet memnunum. Müzik, discord ve hikayeli oyunlarda kullanıyorum daha çok fazlasıyla tatmin ediyor. Ses seviyesinide windows 30-40'larda kulaklığın üstünde de yarıda tutuyorum işimi görüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla onunla ilgili bir şey diyemem malesef pek bilgim yok.

Ben de pedler biraz kırıştı oakdar ama hala rahatlar

cevap yazan herkese teşekkürler sipariş ettim blackshark v2 x siyah çok teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,168,985
Üyeler
185,655
Son üye
mhmtaa
Geri