Merhabalar arkadaşlar ben şu anda otobusdeyim 11 saatlik bir yolculuktayim 3 saat oldu çıkalı bu arada yaşım 16 İstanbul ilçe emniyet müdürlüğü çocuk büro amirliğinden aradılar yanlışlıkla aramış olabilirler mi çok korkuyorum.
Bir şey mi yaptın? Yapmadıysan korkmana gerek yok.Merhabalar arkadaşlar ben şu anda otobusdeyim 11 saatlik bir yolculuktayim 3 saat oldu çıkalı bu arada yaşım 16 İstanbul ilçe emniyet müdürlüğü çocuk büro amirliğinden aradılar yanlışlıkla aramış olabilirler mi çok korkuyorum.
bir halt yemediysen sıkıntı yookMerhabalar arkadaşlar ben şu anda otobusdeyim 11 saatlik bir yolculuktayim 3 saat oldu çıkalı bu arada yaşım 16 İstanbul ilçe emniyet müdürlüğü çocuk büro amirliğinden aradılar yanlışlıkla aramış olabilirler mi çok korkuyorum.
Veli var18 yaş altı velisiz binmek sıkıntı diye biliyorum seni korkutmak amaçlı demedim ama doğru olabilir.
Yok yapmadim ama ilk defa karakoldan aradılar yapsam da bana 500km uzaktaki karakoldan niye arasınlarBir şey mi yaptın? Yapmadıysan korkmana gerek yok.
Bilmiyorum dostum.Veli var
Şuanda farklı bir şubeden tekrar aradılar ve anında kapattılarBilmiyorum dostum.
Emin misin onlar olduğunaŞuanda farklı bir şubeden tekrar aradılar ve anında kapattılar
Bir şey yapmadığına emin isen sorun yoktur . hem polis neden arayıp hemen kapatsın?Merhabalar arkadaşlar ben şu anda otobusdeyim 11 saatlik bir yolculuktayim 3 saat oldu çıkalı bu arada yaşım 16 İstanbul ilçe emniyet müdürlüğü çocuk büro amirliğinden aradılar yanlışlıkla aramış olabilirler mi çok korkuyorum.