yrdmpls
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 42
- İsim
- Mameti başçık
Garanti kullanyorum ve kredi kartında fikir olarak bonus çıkartmamak tan yanayım çünkü neredeyse hiçbir artısıyok denebilir bunun yerine mile and miles alayım thy anlaşmalı oldukları ve privet + alayım diyorum bununla birlikte zorunlu olarak amex kartı zorunlu verdiklerini söylediler. ama iptal edebliyormuş ama gerek duymadım çünkü yaklaşık olarak amex mil konusunda 2.5 katı daha fazla veriyormuş ama heryerde geçmediğinde nbir sıkıntı kartları yükseltmek yada düşürmek için iptal etmem gerekiyor amex e ihtiyacım varmı sizden öğrenmek isterim arkadaşlar bilgili olanlarınız varsa ekstra olarak
Ben örnek vermek gerekirse internetten alışverişi çok kullanıyorum mecburen yaşadığım yer küçük en basitinden ayakkabıyı bile kendi sitesindne sipraiş etmek istiyorum böyle durumlarda elimdeki euroyu bozmak falan beni çok üzüyor bundan dolayı bir kredi kartından örn vermek gerkise 6k lık bir ayakkabı sipraişi yaptım ve beğenmedim iade olusşutrum kartıma iade edilicek sorum şu ay sonu bana ekstra çıkarmı ekstra faizide 1.36 imiş
Ben örnek vermek gerekirse internetten alışverişi çok kullanıyorum mecburen yaşadığım yer küçük en basitinden ayakkabıyı bile kendi sitesindne sipraiş etmek istiyorum böyle durumlarda elimdeki euroyu bozmak falan beni çok üzüyor bundan dolayı bir kredi kartından örn vermek gerkise 6k lık bir ayakkabı sipraişi yaptım ve beğenmedim iade olusşutrum kartıma iade edilicek sorum şu ay sonu bana ekstra çıkarmı ekstra faizide 1.36 imiş