s23 hali hazırda ip 14 ile yarışıyor 40 a s24+ al kafan rahat olsun yere düşünce kırılmaz en azındanİphone 13 34 bin 14 ise 40 bin sizce 5 bin daha koyup 14 almak mantıklı mı?
valla 13 kullanıyorum pil dışında eksi görmedimİphone 13 34 bin 14 ise 40 bin sizce 5 bin daha koyup 14 almak mantıklı mı?
kaç kere düştü yere 13 bir halt olmadıs23 hali hazırda ip 14 ile yarışıyor 40 a s24+ al kafan rahat olsun yere düşünce kırılmaz en azından
ekran ve işlemcinin ısınması sorunu var yanındavalla 13 kullanıyorum pil dışında eksi görmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaç kere düştü yere 13 bir halt olmadı
Kesinlikle. 16e veya düz 15 bakılmalı.16e al, 13'ü sıfır olarak almak mantıklı değil gibi geliyor bana artık
valla kullanıyorum öyle sorunlarım yokekran ve işlemcinin ısınması sorunu var yanında
Bu fiyatlarda çok daha iyi android ler varken ve 13 artık eskimişken alınmaz. Android önerme ben ios istiyorum dersen mecbur bütçene göre en iyi ne geliyorsa o.İphone 13 34 bin 14 ise 40 bin sizce 5 bin daha koyup 14 almak mantıklı mı?
Tamamen o şekilde bütçesi iOS için uygun değil, illaki Apple isteniyorsa o bütçede 14 yerine 16e kovalanmalı diye düşünüyorum.Bu fiyatlarda çok daha iyi android ler varken ve 13 artık eskimişken alınmaz. Android önerme ben ios istiyorum dersen mecbur bütçene göre en iyi ne geliyorsa o.
Dediğiniz gibi çok uygun bir bütçe değil ama mecbur. 16e bence asla alınmaması gereken bir telefon gerçi şimdi fiyatı kaç bilmiyorum. Tek kameralı falan. Tek olayı işlemci azcık güçlü o kadar. Android tarafında çok daha iddialı cihazlar var.Tamamen o şekilde bütçesi iOS için uygun değil, illaki Apple isteniyorsa o bütçede 14 yerine 16e kovalanmalı diye düşünüyorum.
Her hafta açılan konu. "Hala iphone 13 alinir mi?"İphone 13 34 bin 14 ise 40 bin sizce 5 bin daha koyup 14 almak mantıklı mı?