Ekonomi ve finans Aynı bölümüçü de türkçe ise üçü de aynı, değersiz gözümde. İngilizce işletme en iyisi aralarından, sonra ing. ekonomi derdim en son da ing. finans
kb dostum, yurt dışında okudum ben, bizde ekonomi üniversitesi ayrıydı orada farklı farklı bölümler vardı, ondan dolayı ekonomi ve finansı ayrı ayrı değerlendirdim.Ekonomi ve finans Aynı bölüm
Dostum benim kardeşim de İtalya da okuyor bana bölümüm bu ikisinden biri yapmamı kendisi söyledi zaten ben karar verme aşamasında zorlanıyorum sadece. Fakat ekonomi ve finans 6 devlet okulunda var. İşletme ise her okulda var o yüzden ekonomi ve finans kafama yatıyor.kb dostum, yurt dışında okudum ben, bizde ekonomi üniversitesi ayrıydı orada farklı farklı bölümler vardı, ondan dolayı ekonomi ve finansı ayrı ayrı değerlendirdim.
isviçrede ekonomi okusan neyse de burası türkiye, hele bir de türkçe okuyorsan eğer, en iyi üniversitelerde okuman lazım ki diğerlerinden bir farkın olsun. Ben yazılım mühendisligi okuyorum, açık üniversite ile de işletme okuyorum. Düşünsene benim açık üniden alacağım diploma ile senin 4 sene okula git gel sınavlara gir çık stres yap sonucu alacağın diplomanın farkının olması gerekiyor dimi.Dostum benim kardeşim de İtalya da okuyor bana bölümüm bu ikisinden biri yapmamı kendisi söyledi zaten ben karar verme aşamasında zorlanıyorum sadece. Fakat ekonomi ve finans 6 devlet okulunda var. İşletme ise her okulda var o yüzden ekonomi ve finans kafama yatıyor.
isviçrede ekonomi okusan neyse de burası türkiye, hele bir de türkçe okuyorsan eğer, en iyi üniversitelerde okuman lazım ki diğerlerinden bir farkın olsun. Ben yazılım mühendisligi okuyorum, açık üniversite ile de işletme okuyorum. Düşünsene benim açık üniden alacağım diploma ile senin 4 sene okula git gel sınavlara gir çık stres yap sonucu alacağın diplomanın farkının olması gerekiyor dimi.
bana kalırsa işletme seçebilirsin. bu devirde en onemlilerindenEvet dostum kesinlikle haklısın fakat ben kendi işimi yapıyorum kendimi geliştirme açısından hangi tercih daha iyi olarak düşündüm