Yardım Arkadaşlar yardım ekranımın bir bölümü siyah kaldı

Izzy

80+
Reaksiyon skoru
12
Direkt konuya giricem monitörün bi kısmı siyah oldu bundan önce açtığım konuda valorant da alt tab atmayla çözünürlükle problem yaşıyodum biraz kurcaladım ve bu oldu daha sonra ddu ile ekran kartının yazılımını kaldırıp temiz bi kurulum yaptım fakat gene düzelmedi bu sefer format attım en temizi olsun diye fakat sorun hala devam etmekte
bu monitörün zorla 75 hz yapılabilen bir bölümü var monitörün gösteremeyeceği bilmemnesinin tikini kaldırdıktan sonra geliyo ordan yapınca ekran tam oturuyor fakat sadece masaüstü öyle oluyo herhangi bir oyuna girdiğimde fotoğraftaki gibi oluyor nolur bilgisi olanlar yardımcı olsun
monitör tek giriş ve oda vga
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayar bileşenlerim bu şekilde
Ekran kartım amd r7 240
işlemci i5 4460
8gb ram

Ekler

• IMG_20220316_131106.jpg
    IMG_20220316_131106.jpg
    1.3 MB · Hit: 67
monitörün üzerinde tuşlar vardır reset tuşuna uzun bas.
Windows + Ctrl + Shift + B tuşlarına bas düzelmezse
ekran kartı programına gir amd catalyst control center orda dijital flat panalleri> ölçeklendirme kısmında ayarları düzelt ayarını düzelt.

düzelmezde aygıt yöneticisinden ekran kartı driver sil otomatik yükler varsayılan ayarlarla

Ekran ayarlarından çözünürlüğü değiştir

Ekran ayarlarından çözünürlüğü değiştir
Önerilene getirdiğimde böyle oluyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitörün üzerinde tuşlar vardır reset tuşuna uzun bas.
Windows + Ctrl + Shift + B tuşlarına bas düzelmezse
ekran kartı programına gir amd catalyst control center orda dijital flat panalleri> ölçeklendirme kısmında ayarları düzelt ayarını düzelt.

düzelmezde aygıt yöneticisinden ekran kartı driver sil otomatik yükler varsayılan ayarlarla
Catalyst programı ile adrenalin programı aynanda yuklenmiyo catalyst programı olunca oyunlara giriş yapilmiyo surucunuz güncel değil hatası veriyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,730
Üyeler
185,937
Son üye
yusui45
Geri