Arkadaşlar yeni pc aldim Windows kuramiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

kozolak

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkakadaslar kendime Windows flashi hazirladim sonra 11 pro seçtim ve yükleme gerçekleşiyor fakat %78 gelince bilgisarim kapanıyor sonra bu siyah ekran çıkıyor ve sonra tekrar açılıp en başa mavi olan ekrana geri atıyor napmam lazım şuan yardımcı olursanız sevinirim
1000031553.webp
1000031550.webp

dostum sen bios girip usb en başa aldıysan bu yanlış. Doğru olan internete bilgisayarın laptop ise markasını değil şse anakart markanı yazıp boot tuşu yazmak ve sonr ausb yi seçmek. Ama sen şimdilik kurulumu o mavi ekranda yapıp açılmadan önce flash belleği çıkarabilir veya o tuşa basıp ssd seçebilirsin

dostum sen bios girip usb en başa aldıysan bu yanlış. Doğru olan internete bilgisayarın laptop ise markasını değil şse anakart markanı yazıp boot tuşu yazmak ve sonr ausb yi seçmek. Ama sen şimdilik kurulumu o mavi ekranda yapıp açılmadan önce flash belleği çıkarabilir veya o tuşa basıp ssd seçebilirsin
Hocam merhaba yardım ettiğiniz için teşekkür ederim ama bilgisayardan fazla anlamıyorum biraz daha sade anlatma imkansız var mı eğer yoksada yinede tesekkur ederim en doğrusunu yapmak isterim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,019
Üyeler
184,558
Son üye
metomeister
Geri