Hem ayranım dökülmesin hem gö anladınız sizdiyorsun sen öyle olmuyor hocam parayı verip almaktan başka çaren yok ucuz satan sitelerde zaten kalıcı ve bilgileri değişmeyen hesap olduğu için birazdaha ucuz oluyor o dediklerinde olsaydı millet neden steamı kullanırdı ozaman?max 300 . 350 TL verebılırım battelnet veya steam fark etmez ama kalıcı ve bılgılerı degısecek bı hesap olması lazım sonucta para kolay kazanılmıyor nerden alabılırım
hocam sızde haklısınız da benım demek ıstedıgım bırısı almıstır sıkılmıstır satıyodur oyle bısey arıyodumHem ayranım dökülmesin hem gö anladınız sizdiyorsun sen öyle olmuyor hocam parayı verip almaktan başka çaren yok ucuz satan sitelerde zaten kalıcı ve bilgileri değişmeyen hesap olduğu için birazdaha ucuz oluyor o dediklerinde olsaydı millet neden steamı kullanırdı ozaman
güven olmaz dostum onlarahocam sızde haklısınız da benım demek ıstedıgım bırısı almıstır sıkılmıstır satıyodur oyle bısey arıyodum
Satsa dahi 1000 liradan aşağı koklatmazlar hatta 1000 değil 1400 bu devirde bedavaya mal baban bile vermez para biriktirip almaktan başka çareniz yok.hocam sızde haklısınız da benım demek ıstedıgım bırısı almıstır sıkılmıstır satıyodur oyle bısey arıyodum
300 400 liraya hayalinizde bile warfare 2 göremezsiniz boşa ümitlenmeyin 300 400e görsen dahi dolandırıcıdır olan parana olur dolar kuru 20ye çıkacak steamda 10 kurunda tutuyorlar bir şekilde 10 kurundada çok dayanamazlar önümüzdeki günlerde bir oyun 5000 lira bile olur çok samimi söylüyorumbıde sıtelerden falan almayı dusundum de hepsı offlıne satıyo ben multıplayer oynıcam eyer bıldıgınız satan yer varsa atın lınk
dostum sen ne demek ıstıyorsun hangı kafa bu oyun 1100 tl ztnSatsa dahi 1000 liradan aşağı koklatmazlar hatta 1000 değil 1400 bu devirde bedavaya mal baban bile vermez para biriktirip almaktan başka çareniz yok.
1100 müş yanlış görmüşüm kusura bakmayın 1100 lira ise 800 900 başkada yapmazlardostum sen ne demek ıstıyorsun hangı kafa bu oyun 1100 TL ztn
ne zaman dusuyorOnline hesap satan yer yok, satamazlar da zaten. Satın almak zorundasın, Steam'de 604,45TL'ye düşüyor.
bıde sıtelerden falan almayı dusundum de hepsı offlıne satıyo ben multıplayer oynıcam eyer bıldıgınız satan yer varsa atın lınk
tükenmiş görmemştimCall of Duty®: Modern Warfare® 2 [Mac] PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
Call of Duty®: Modern Warfare® 2 [Mac] bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr