Arkadaşlık hakkında yardım lazım

Rotangar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,105
Arkadaş nasıl bulucam(Sanal ortamda değil).5 yıldan uzun zamandır yazılım alanında kendimi geliştiriyorum.Lise öğrencisiyim.Okuldan bir şey olmayacağını düşündüğüm için pandemiden sonra dersleri saldım.90 üstü olan ortalamam 60 larda geldi.Pek umursamıyorum artık.Kendimi geliştirmeye odaklanıyorum.Sınav senem başlıyacak bu yüzden bu sene derslerime çalışacağım.Sadete gelirsek.Benim ortalamama sahip yaşıtlarım haylaz , sigara , kumar ,kız peşinde gezen adrenalin patlaması yaşayan elemanlar hep.O tarz tiplerin ortamı aşırı sarar eğlenmek için ama çok riskli işlere bulaştıkları oluyor.Kariyeri batıracak şekilde.O yüzden daha sakin birilerini arıyorum.Sakin olanlarda dersin başından kalkmıyo.Okulda bahçeye bile inmiyorlar sohbet için full test.Bahsettiğim bu insan tiplerinin ortasına denk gelemedim.Ne yapmalıyım herhangi bir öneriniz varsa yazın lütfen.Hazır gençken bidaha gelmeyecek bu zamanları güzel geçirmek istiyorum.

Okuldan bir şey olmayacağını düşündüğüm için pandemiden sonra dersleri saldım.90 üstü olan ortalamam 60 larda geldi.Pek umursamıyorum artık.
Yanlış yapmışsın. Kendini ne kadar geliştirirsen geliştir bu özelliğini bir diploma ile kanıtlamadığın sürece ilerleme kat edemezsin.
Kötü alışkanlığı olan tiplerden uzak dur. Varsın onlar arkadaşın olmayıversin. Üniversiteye gitmeyi kafana sok. Orada bambaşka insanlarla tanışıp arkadaşlık edeceksin.

Yanlış yapmışsın. Kendini ne kadar geliştirirsen geliştir bu özelliğini bir diploma ile kanıtlamadığın sürece ilerleme kat edemezsin.
Kötü alışkanlığı olan tiplerden uzak dur. Varsın onlar arkadaşın olmayıversin. Üniversiteye gitmeyi kafana sok. Orada bambaşka insanlarla tanışıp arkadaşlık edeceksin.
Hocam üni dediğiniz gibi şart üniye gidicem o yüzden bu sene çalışıcam.Diğer insanlardan farkımda kendimi geliştirmiş olmam olucak.Şuan herkesin hayran olduğu firmalardan davet alıyorum yurt dışına o derece ilerlettim kendimi.Ama arkadaş ortamım olsun isterim yani.Kız arkadaşta olurda boyum ve genel birkaç etkenden dolayı buda zor ne yazikki.

Hocam üni dediğiniz gibi şart üniye gidicem o yüzden bu sene çalışıcam.Diğer insanlardan farkımda kendimi geliştirmiş olmam olucak.Şuan herkesin hayran olduğu firmalardan davet alıyorum yurt dışına o derece ilerlettim kendimi.Ama arkadaş ortamım olsun isterim yani.Kız arkadaşta olurda boyum ve genel birkaç etkenden dolayı buda zor ne yazikki.
Üniversiteye gidince daha çok geliştirirsin kendini, dilini de geliştirirsin.
Fiziksel özelliklerinden dolayı olumsuz düşünme. Üniversite öyle bir ortam ki hayal etmediğin insanlarla karşılaşıyorsun. Benden daha uzunu varmış diyorsun, benden daha zayıfı varmış diyorsun, benden daha şişmanı varmış diyorsun. Orada fiziksel özelliklerinden dolayı dışlanmazsın merak etme. Misal benim girdiğim ortamlarda görme engelli, işitme engelli, kısa boylu, şişman, eş cinsel insanlar vardı ancak hiç fark etmiyordu yani.

Üniversiteye gidince daha çok geliştirirsin kendini, dilini de geliştirirsin.
Fiziksel özelliklerinden dolayı olumsuz düşünme. Üniversite öyle bir ortam ki hayal etmediğin insanlarla karşılaşıyorsun. Benden daha uzunu varmış diyorsun, benden daha zayıfı varmış diyorsun, benden daha şişmanı varmış diyorsun. Orada fiziksel özelliklerinden dolayı dışlanmazsın merak etme. Misal benim girdiğim ortamlarda görme engelli, işitme engelli, kısa boylu, şişman, eş cinsel insanlar vardı ancak hiç fark etmiyordu yani.
Bu beni baya motive eder.Teşekkürler :D

Geri