SajinNord
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Aboubakar Galya
Dün akşam biraz alkol alıp arkadaşlarımın yanına gittim. Bir haftaya yakın bir süredir içimde artık grubumuzda beni istemediklerini düşünmeye başladım. Eskiden sadece erkek erkeğe olduğumuz bir grubumuzdu. Artık aramızda bize eşit oranla kız arkadaşlarda ortama katıldı. Yanlış anlaşılma olmasın kimse kimseyle sevgili değil oldukça samimi dostlardık. Bir süredir dışlandığımı hissedip onların yüzüne karşı böyle bir şey olup olmadığını sordum. Birçok kez reddettiler. Zaten çoğu zaman yediğimiz içtiğimiz de ayrı gitmiyordu. Ancak kafamda çok kuran biriyim ve sizde yaşamışsınızdır şüphelendiğiniz şeylerin gerçekleştiği anda "Biliyordum" dediğiniz anlar olmuştur. Ben de dün gece hepsine yol verecek uzun bir konuşma yaptım. Baya kırıcı uzun bir konuşmaydı. Grupta hepsi online olup yazdığıma tepki gösterdiler. Sevmeselerdi bence bu tepkiyi ortaya koymazlardı. Daha sonrasında benim tepkime herkes tepki verdikten sonra gruptan çıkanlar oldu. Bu sabahta gruptan ben de çıktım. Şuan hiçbirisiyle görüşmeyi düşünmüyorum. Dün gece oldu bu sabah 12:30 civarı yazıyorum. Sizce ne yapmalıyım. Onlardan başka da arkadaşım yoktu. Şuan bir boşluğa düşmüş gibiyim ama tükürdüğüm kabı yalamakta koyar gibi. İyi dostlardı ama bu düşünceler beni yiyip bitiriyordu. Tekrar ortamlarına girip bir şey olmamış gibi oturmakta olmaz. Sizlere fikir danışayım dedim.