Neler Yeni

Arkaplan Animasyonu Nasıl Yaparım?

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Bu videoda arkaplandaki animasyonu nasıl yaparım? Ya da herhangi bir öğretici video var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elimde after effects var

ßeta

80+ Bronze
Bahsettiğin şey Bass'a duyarlı Audio Spectrum AE ile yapılıyor YT'de videoları var artık adını bildiğine göre araştırmanı yapıp öğrenebilirsin yalnız pc'nin iyi olması lazım derken imzanı gördüm ok onla yapılır benimki gibi patates bir pc ile denersen mavi ekran yersin :D

(denemiştim)

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bahsettiğin şey Bass'a duyarlı Audio Spectrum AE ile yapılıyor YT'de videoları var artık adını bildiğine göre araştırmanı yapıp öğrenebilirsin yalnız pc'nin iyi olması lazım derken imzanı gördüm ok onla yapılır benimki gibi patates bir pc ile denersen mavi ekran yersin :D

(denemiştim)
Onu biliyorum zaten, yapıyorum da. Ama ben arkaplandaki o bulanık animasyonu soruyorum.

ßeta

80+ Bronze
Küçük bir araştırma ile bahsettiğiniz şeyin "SABER" effect olduğunu öğrendim. Bahsettiğiniz şey maymunun etrafındaki pempe çerçeve değilse arka planda çıkan yıldırım tarzı şey ise, bana bulanıklaştırılmış gif gibi geldi şarkı ile bağlantılı olduğunu sanmam ve yani çok efek var videodaki efekt ne diye sormanız mantıksız olmuş biraz daha ayrıntı vermeniz gerekirdi

Top Bottom