Neler Yeni

Armoury Crate Klavyeyi Açmıyor

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Merhabalar,

Armoury Crate uygulamasından klavyemde bazı atamalar ve değişiklikler gerçekleştirmek istiyorum fakat Armoury Crate yazılımda Mouse sayfası açılırken, klavyemin sayfası açılmıyor. Bu son gelen güncelleme sonrası oldu. Armoury Crate'i kaldırıp tekrar yüklemeyi denedim fakat oda işe yaramadı.

Konu hakkında bi snapshot bırakıyorum aşağıya. Ekran hep öyle kalıyor ve dönüp duruyor. Mouse'da ise hemen açılıyor.

1630144236882.png

@Flamesa konu hakkında bilgin var mı?

Flamesa

80+ Silver
Merhabalar,

Armoury Crate uygulamasından klavyemde bazı atamalar ve değişiklikler gerçekleştirmek istiyorum fakat Armoury Crate yazılımda Mouse sayfası açılırken, klavyemin sayfası açılmıyor. Bu son gelen güncelleme sonrası oldu. Armoury Crate'i kaldırıp tekrar yüklemeyi denedim fakat oda işe yaramadı.

Konu hakkında bi snapshot bırakıyorum aşağıya. Ekran hep öyle kalıyor ve dönüp duruyor. Mouse'da ise hemen açılıyor.

Alıntıyı görüntüle

@Flamesa konu hakkında bilgin var mı?
Aynısını yaşadım formatla düzeltebildim sadece, neden olduğunu bilmiyorum.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlginç fakat Aura Sync'i aktif ettikten sonra sorun çözüldü. Sornasında tekrar kapatıp eskisi gibi kullanmaya devam ettim :)

Benim gibi sorun yaşayan arkadşalar için çözümü anlatıyorum.

1630153227244.png

Armoury Crate'den soldaki Aura Sync'i seçip, sarı ile işaretlediğim yeri seçiyoruz.

Programı kapat-aç yapınca sorun çözülüyor.

Ekler

• 1630153207994.png
    1630153207994.png
    153.1 KB · Hit: 38
Top Bottom