Neler Yeni

Artık PlayStation 4 Alınır mı?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
yok yani hangi oyun 600 demişsin ya, hepsini toplasan bile anca 600 oluyor anlamında yazmıştım 😁
Ps'nin klasikleşmiş oyunlarını ortalama 70 TL'ye alıyorum 9 oyun alsam 630 TL 🤔🤔

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Bu oyunları Xbox'da oynayabiliyor musun?
Ps fanboy kardeş şöyle diyim sana ps4 artık çöp bir konsol sende biliyorsun bunu ama inatla kabul etmiyorsun neyse arkadaş 30 fps oynamaya razıysa oynasın 1 2 özel oyununu sanki bütün hepsini ayıla bayıla oynayacakmış gibi özel oyun diyorsunuz hadi onuda geçtim eski nesil bir cihaz tamamiyle 2 tane oyun var siye o kadar para vermek akıl kârı mı sizce azıcık daha koy series s al bu yeni nesilde kafan rahat olsun 2k çözünürlükte 60 120 fps oyna diğer konularadq bakarsan Xbox ın yeni nesilde getirdiği teknolojiler çok fazla araştır forumda şimdi üşendiğim için yazmadım yada internete bak artı olarak Microsoft durmadan oyun stüdyoları satın alıyor siz sanıyormusunuz ki xboxa özel oyun çıkmayacak bu nesilde aşırı kaliteli oyunlar çıkacak zaten gamepass cabası yani PlayStation alıp paranı yazık etme 5 de alma oyunlar 80 euro artık ben 45 TL ye 3000 tane oyun oynarken sen bir oyuna 700 800 lira verecekmisin? bak şimdi aklıma geldi xbox ile steamde anlaşma yapıcak deniliyor yani Steam oyunlarında xboxa gelecek Zaten klavye mouse takılıyor GeForce now gibi bulut oyun sistemleri bağlanacak xboxa

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ps fanboy kardeş şöyle diyim sana ps4 artık çöp bir konsol sende biliyorsun bunu ama inatla kabul etmiyorsun neyse arkadaş 30 fps oynamaya razıysa oynasın 1 2 özel oyununu sanki bütün hepsini ayıla bayıla oynayacakmış gibi özel oyun diyorsunuz hadi onuda geçtim eski nesil bir cihaz tamamiyle 2 tane oyun var siye o kadar para vermek akıl kârı mı sizce azıcık daha koy series s al bu yeni nesilde kafan rahat olsun 2k çözünürlükte 60 120 fps oyna diğer konularadq bakarsan Xbox ın yeni nesilde getirdiği teknolojiler çok fazla araştır forumda şimdi üşendiğim için yazmadım yada internete bak artı olarak Microsoft durmadan oyun stüdyoları satın alıyor siz sanıyormusunuz ki xboxa özel oyun çıkmayacak bu nesilde aşırı kaliteli oyunlar çıkacak zaten gamepass cabası yani PlayStation alıp paranı yazık etme 5 de alma oyunlar 80 euro artık ben 45 TL ye 3000 tane oyun oynarken sen bir oyuna 700 800 lira verecekmisin? bak şimdi aklıma geldi xbox ile steamde anlaşma yapıcak deniliyor yani Steam oyunlarında xboxa gelecek Zaten klavye mouse takılıyor GeForce now gibi bulut oyun sistemleri bağlanacak xboxa
hiç noktalama olmadığı için bir yerden sonra yorulup bıraktım okumayı. sana şöyle cevap vereyim. ucuz oyun oynamak istiyorsan evet xbox mantıklı. gamepasse ne eklerlerse onu oynarsın. kaliteli oyun oynamak istiyorsan xboxun kendine özel ödüllü bir oyunu henüz yok. diğer firmaların kaliteli oyunlarına karşılık, ucuz oyunla rekabet ediyorlar. sen bu durumdan mutlu olabilirsin. herkes mutlu olacak diye bir şey yok. mesela ben pahalı da olsa kaliteli oyun oynamayı tercih ederim.

2013ten 2020ye kadar the game awards yılın oyunu ödülleri adayları.
455062557260ac292a72ee299c1115f5.jpeg

Lewis Hamilton

80+ Bronze
30 FPS oynamak istersen alınır.

(PS4 Slim kullanıcısıyım)

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostlar Playstation almak istiyorum ama alınır mı oyun fiyatları yüksek vs. ama güzelde oyunları var birde size sorayım dedim hazır ekran kartım bozulmuş iken
Alınır miss gibide özel oyunları var sırf TLOU için bile değer.

whoamii

80+ Silver
2. el PS4 Pro almak şu an gayet mantıklı olur, 3.5k civarına bulunabiliyor.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Millet PS5 çıktı diye "oh be sonunda ps3 alabilirim" diyor senin sorduğun soruya bak kardeşim :D
Burası türkiye düşünme bunları ps5 in popüler olması 2 3 yılı bulur oyunlar pahalı zaten.
(ps3 sahibiyim)

Drqnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Kayra Tunçel
Merhaba hocam alınır ama beklentinin çok yüksek olmaması lazım özel oyunlar o kadar önemli değilse xbox one ikinci el çok iyi fiyata alabilir siniz yanına da game pass oyun derdi kalmıyor. Ama yok ben hikayeli oyun takılcam diyorsan ps4

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
hiç noktalama olmadığı için bir yerden sonra yorulup bıraktım okumayı. sana şöyle cevap vereyim. ucuz oyun oynamak istiyorsan evet xbox mantıklı. gamepasse ne eklerlerse onu oynarsın. kaliteli oyun oynamak istiyorsan xboxun kendine özel ödüllü bir oyunu henüz yok. diğer firmaların kaliteli oyunlarına karşılık, ucuz oyunla rekabet ediyorlar. sen bu durumdan mutlu olabilirsin. herkes mutlu olacak diye bir şey yok. mesela ben pahalı da olsa kaliteli oyun oynamayı tercih ederim.

2013ten 2020ye kadar the game awards yılın oyunu ödülleri adayları.
Alıntıyı görüntüle
banane bunlardan şimdi 2 3 tane oyun var işte hala ps savunuyorsun fanboy seni neyse arkadaş 2 tane oyunu 30 fps oynamak istiyorsa buyursun alsın ps4 ünü ama çok pişman olacaktır kesinlikle Xbox series s almadığı için

Top Bottom