Neler Yeni

📢 "Asgari ücrete ara zam gelebilir!" ₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,962
İsim
Burak Karadağ
En düşük emekli maaşının 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 TL'ye yükseltilmesi sonrası gözler asgari ücrete çevrildi. Seçim öncesi ara zam yapılması gündeme gelen asgari ücretin 10 bin liranın üzerine çıkacağı kulislerde konuşuluyor.

ARA ZAM SİNYALİ ÖNCEDEN VERİLMİŞTİ ZATEN​

Aralık ayında asgari ücretin net 8 bin 500 lira olarak belirlendiğini duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıl içerisinde yeni bir ara düzenlemenin de yapılacağının da sinyalini vermişti. Erdoğan, "Beklenmedik bir tabloyla karşılaşırsak geçen yıl olduğu gibi yine bir ara düzenleme yapmaktan da kaçınmayız" ifadelerini kullanmıştı.
KAYNAK

images.jpeg

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
En düşük emekli maaşının 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 TL'ye yükseltilmesi sonrası gözler asgari ücrete çevrildi. Seçim öncesi ara zam yapılması gündeme gelen asgari ücretin 10 bin liranın üzerine çıkacağı konuşuluyor.

ARA ZAM SİNYALİ ÖNCEDEN VERİLMİŞTİ ZATEN​

Aralık ayında asgari ücretin net 8 bin 500 lira olarak belirlendiğini duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıl içerisinde yeni bir ara düzenlemenin de yapılacağının da sinyalini vermişti. Erdoğan, "Beklenmedik bir tabloyla karşılaşırsak geçen yıl olduğu gibi yine bir ara düzenleme yapmaktan da kaçınmayız" ifadelerini kullanmıştı.
KAYNAK

Alıntıyı görüntüle
* seçim zamı

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
A haberdeki habere göre ise şu an zam yok.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,248
İsim
uwu
Hurma 45 TL :d ben de yaş hurma 54 TL ben de gittim yaş aldım daha güzel diye nasıl olsa aynı fiyattalar gerçi zam gelir yakın da
Eskiden 5tlye alınan cips olmuş 25/30tl anlamıyorum eskiden babam 20tl verir poşeti doldururdum şimdi nerden baksan bi100/150tl tuti

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Umarım zam gelir yoksa bu yılı çıkaramaz asgari ücretliler. Ayrıca KYK da pul oldu öğrencilere de yazık.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,248
İsim
uwu
Mümkün değil abi. Ortalama bir alışveriş 1600 TL civari tutuyor. Bunun içine deterjanları falan katarsak ohoo. Bulaşık makinesine 400 500 gidiyor sadece
Babam şey dedi eskiden araba aldığımız paraya sadece kıyafet alıyoruz yazlık dedi(tofas

Top Bottom