Bakanlar ve devlet adamları aşıyı teşvik etmek için aşı oldular. Halk üzerinde denenmiş bir şey yok.aşı karşıtı değilim bu algıyı kafandan çıkar aşıyı denemek için halktan gönüllü insanlar üstünde denendi aşı, bu durumda ne kadar güvenmemi bekliyorsun ?
2. doz olcm haftayaAşı yaptırdınız mı beyler ya da yaptırmadınız mı ? (sorma sebebim ne kadar kişi yaptırmış ve sizlerin düşüncelerini almak istiyorum)
ben yaptırmadım ve yaptırmıyacam da
O PCR üni ve MEB çalışanları için zorunlu 12 ye gidenler için vs değilHangi aşıyı oldu ve nadirde olsa tam aşılı olanların ağır geçirme ihtimali var ama bu 10 binde 2 kişi falan çok düşük yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben illa ol demiyorum bir hastalığı olan kişilerin mutlaka olmasını tüm dünyada ki uzmanlar söylüyor çünkü covid'i hafifte atlasa birisi vücudunda kalıntı bırakıyor ileride virüsten kaynaklı tehlikeli bir durum çıkabileceğine düşük ihtimal vermiyorlar. Aşı şuanlık zorunlu değil fakat aşı olmayan kişiye 2 günde bir PCR testi zorunlu. Dediğim gibi virüsü kapanların ileride ciddi hastalıkları çıkabileceğini ön görüyorlar. Ben çevremdeki kişileri kendimi ve 8 milyar insanı korumak için aşı oldum. Aşı daha 1 ay önce falan çıkmış olsaydı olmazdım fakat aşının her şekilde güvenli olduğu ileride de bir sorun çıkarmayacağı bilindiğinden dolayı oldum aşıyı.
aşıda çip ne alaka bu IQ yoksunluğu nerden geliyor ?Aşı yaptırıp beynimdeki çipten geforce now dan oyun oyunuyacağım (!)
Parantez içinde ünlem koydumaşıda çip ne alaka bu IQ yoksunluğu nerden geliyor ?
aşının yan etkilerinde bahsediyorum siz çip diyorsunuz
çip de çıksa keriz gibi taktırısınızda
bu ne celal kardeşim arkadaş cümle sonuna ünlem koymuşaşıda çip ne alaka bu IQ yoksunluğu nerden geliyor ?
aşının yan etkilerinde bahsediyorum siz çip diyorsunuz
çip de çıksa keriz gibi taktırısınızda
Yaptırdım çünkü mecburuzAşı yaptırdınız mı beyler ya da yaptırmadınız mı ? (sorma sebebim ne kadar kişi yaptırmış ve sizlerin düşüncelerini almak istiyorum)
ben yaptırmadım ve yaptırmıyacam da