Neler Yeni

Aşırı şekilde heycanlanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
Merhaba pubg oynuyorum ve sona kaldığımda heycandan elim ayağım titriyor gözlerim kararıyor ve kalbim çok hızlı atıyor buna nasıl engel olabilirim

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,366
İsim
Hacı
Heycansız tadı çıkmaz.
Oynaya oynaya alışırsın:)

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

Saintes Maries

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba PUBG oynuyorum ve sona kaldığımda heycandan elim ayağım titriyor gözlerim kararıyor ve kalbim çok hızlı atıyor buna nasıl engel olabilirim
pubg'nin mobil olan versiyonunu mu oynuyosun orijinal olanını mı? mobil olanını oynuyorsan bir ara gel birlikte 3-5 maç atalım.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Son zamanlarda açılan konulardan memnun değilim. Saçma ve boş konunun açılması forum kalitesini düşürür. Konular açılmadan önce onaylanması gerekiyor zannımca @Mehmet Yılmaz.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Merhaba PUBG oynuyorum ve sona kaldığımda heycandan elim ayağım titriyor gözlerim kararıyor ve kalbim çok hızlı atıyor buna nasıl engel olabilirim
Bol bol girin ölün çıkn, girin ölün çıkın oyun bu sonuçta ama ister istemez herkes de var yani tek sen değilsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
Son zamanlarda açılan konulardan memnun değilim. Saçma ve boş konunun açılması forum kalitesini düşürür. Konular açılmadan önce onaylanması gerekiyor zannımca @Mehmet Yılmaz.
Forumda sadece Pc sorucak değilim ya o an o sorunum vardı ve sağlık bölümünden konuyu açtım forumu kullanmayı bilmiyorum ama varsa filtreleme seçeneği filtreleyebilirsin veya beğenmediğin konu sahiplerini engelleyebilirsin

Allmuted

80+ Bronze
Zamanla alışırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,444
Üyeler
161,052
Son üye
yinemikısır