Neler Yeni

askerliğe ne zaman giderim

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Alperen
tecilimi bozdurdum sıralamada en erken şubak celp ve sevk dönemi diyor ne zaman askere giderim.. sağlık ocağı hekimi yüzünden geçen ay tecilimi bozamadım hastaneye yönlendirdi uzattılar da uzattılar.. normalde ocakta yaparım diyordum

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
tecilimi bozdurdum sıralamada en erken şubak celp ve sevk dönemi diyor ne zaman askere giderim.. sağlık ocağı hekimi yüzünden geçen ay tecilimi bozamadım hastaneye yönlendirdi uzattılar da uzattılar.. normalde ocakta yaparım diyordum
Bedelli mi ?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
En erken Şubat. Şubat olmazsa Mart veya Nisan. Bazen nadirde olsa ihtiyaç olmazsa bir sonraki celbe bile atabiliyor. Ocak ayının son haftası cuma günü ne zaman gideceğin,nereye gideceğin açıklanır. Ocak ayının ilk haftası da hangi celp gideceğin kesinleşir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En erken Şubat. Şubat olmazsa Mart veya Nisan. Bazen nadirde olsa ihtiyaç olmazsa bir sonraki celbe bile atabiliyor. Ocak ayının son haftası cuma günü ne zaman gideceğin,nereye gideceğin açıklanır. Ocak ayının ilk haftası da hangi celp gideceğin kesinleşir.
ocakta gitmeme imkan yok değil mi? şubat kötü oldu

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ocakta gitmeme imkan yok değil mi? şubat kötü oldu
Ocakta gitmen için Kasım celbine başvuru yapman lazımdı. Kesinlikle ocakta gidemezsin. Her celp döneminde 3 ay alım yaparlar. Seni ne zaman alacakları tamamen ihtiyaca göre belirleniyor. Belki seni Mayıs celbine bile atabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ocakta gitmen için Kasım celbine başvuru yapman lazımdı. Kesinlikle ocakta gidemezsin. Her celp döneminde 3 ay alım yaparlar. Seni ne zaman alacakları tamamen ihtiyaca göre belirleniyor. Belki seni Mayıs celbine bile atabilir.
anladım sağol sırf şu sağlık ocağı yüzünden geç gidecem askere... ekimin başında sağlık ocağına gittim tansiyonumun yüksek olduğunu kalbimde üfürük olduğunu söyleyip hastaneye sevk etti hastaneden anca alabildim kasımın 5inde..

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,741
İsim
Mert Can Ergün
anladım sağol sırf şu sağlık ocağı yüzünden geç gidecem askere... ekimin başında sağlık ocağına gittim tansiyonumun yüksek olduğunu kalbimde üfürük olduğunu söyleyip hastaneye sevk etti hastaneden anca alabildim kasımın 5inde..
Üfürük ne hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Alperen
Üfürük ne hocam
triküspit kapakta diyastolik üfürüm var diye yazmış sevk kağıdında beni hastaneye kardiyolojiye gönderdi gittim egk filan her şey çekildi üstüne tansiyon aleti taktılar 3 gün boyunca 3 gün hiç çıkartmadan taktırdılar 3 gün tansiyon aletiyle banyo yapmadan durdum sonra hastaneye gittim tansiyonumda sorun çıkmadı üstüne kalbime ultrasonla baktılar gene hiçbirşey çıkmadı sonra askerliğe el verişli durum raporu verdi.. tamam içimde şüphe kalmadı sağlıksız bir durum yokmuş ama bi sağlık ocağı hekimi yüzünden aylar kaybettim.. 1 aydır ordan ora ordan oraya yönlendiriyorlar birde randevusuz bakmıyorlar tanıdık vasıtasıyla erkene randevu aldım erkene almasam komple yazın anca gidecektim heralde askere .d

Top Bottom