Neler Yeni

Askerlik Yeri Hakkında

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
yunusemre
Dostlar selam bugun babamla sohbet edıyoduk konu askerlık anılarına geldı cart curt babam dedıkı dogulu olanlar batıda batılı olanlar doguda askerlık yapıyo yanı cevresınde ve onun zamanında boyleymıs galıba babam 60 yasında ne kadar dogru ne kadar yanlıs bılgınız varmı ıstanbul uskudar dogumluyum ılerıde hakkarıye sınıra felan atar eger bu dogruysa :D

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dostlar selam bugun babamla sohbet edıyoduk konu askerlık anılarına geldı cart curt babam dedıkı dogulu olanlar batıda batılı olanlar doguda askerlık yapıyo yanı cevresınde ve onun zamanında boyleymıs galıba babam 60 yasında ne kadar dogru ne kadar yanlıs bılgınız varmı ıstanbul uskudar dogumluyum ılerıde hakkarıye sınıra felan atar eger bu dogruysa :D
öyle bir şey yok diye biliyorum .

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
yunusemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öyle bir şey yok diye biliyorum .
valla bende oyle bılıyorum ama akrabalarımdan kıme sorsam hepsıde oyle ya sansa ya da o zaman oyleymıs galıba emın olamadım

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
valla bende oyle bılıyorum ama akrabalarımdan kıme sorsam hepsıde oyle ya sansa ya da o zaman oyleymıs galıba emın olamadım
Antalya doğuda sayılmazsa babam istanbulda yapmıştı rastgele veya ihtiyaca göre diye biliyorum

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
yunusemre
Antalya doğuda sayılmazsa babam istanbulda yapmıştı rastgele veya ihtiyaca göre diye biliyorum
hocam bedellıde bellı yerlerde oluyo dıyo amasya felan onun hakkında bılgın varmı

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Furkan Demirtaş
Yok öyle bir şey dostum rastgele şansa atıyor.

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
yunusemre

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hocam bedellıde bellı yerlerde oluyo dıyo amasya felan onun hakkında bılgın varmı
sanırsam belli dönemlerde bazı yerlere yoğunluk yapıyorlar sanki bir ara mamak askeriyesine atıyorlardı insanları

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
yunusemre
nasıl yani kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bedelli konusunda mı sonradan bakınca gördüm anladım, evet kanka bedelli belli başlı yerlerde yapılıyor.
anladım tesekkur ederım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,890
Üyeler
164,575
Son üye
garibandoyurankuzu
Top Bottom