Asosyalim nasıl sosyal hayata adapte olacağım?

Ahmet4921

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
159
16 yaşındayım
İnternet medyasında birsürü sitede sorunlarımı uzun uzun yazdım ancak tavsiyeler birşeye yaramıyor, Psikologa gideyim diyorum aileme söyleme utanıyorum durumu zaten kaç yıllardır bir ortamım ilişkim birlikteliğim yok.

Başbaşa konuşacağım sarılıp koklaşacağım bir birlikteliği. bir arkadaş ortamım olsun isterdim.

7 24 bilgisayar başındayım spor yapıyorum ancak oradaki iletişim çok yetersiz kalıyor ayrıyeten karşı cins biri olmadıktan sonra çokta önem arz etmiyor,

Dışarı çıkıyorum tek başıma geziyorum bir faydası dokunmuyor kimse yok zaten. Okul ortamı içerisinde kafa dengim birini bulamıyorum, gerçekten artık bezdim. Ortamda konuşurken moralim bozuluyor, cesaret edip devamlılık sürdüremiyorum.

Hayallerimde kaldı artık hepsi nasıl alışacağım bilemiyorum zamanla alışılan bir durum olsa gerek, ufaklığımdan beridir özellikler yaş çevrem ile hiçbir iletişimim yok, Gerçekten artık birşeyler yaşamak istiyorum.

Öncelikle, psikolojik destek alman gayet normal bir durum, artık şu nefsine söz geçirip ilk önce ailene konuyu açmakla başlayabilirsin, sadece biraz cesaret onlar da seni anlayışla karşılayacaktır, ailene sebepleriyle neden psikologa gitmek istediğini açıkça belirt, yapamıyorsan en samimi olduğun baban veya annen ile konuş teke tek, psikolojik destek almak istediğini belirt. Gerekli geri dönüşü ve faydayı sağlayamazsan tekrar gel konuşalım.

Knk sen hayatında bir kız istiyorsun. Bunu sorgulamayı düşünme bile. Gayet bariz. Şimdi bir kızı etkilemek öyle kolay bir şey değil. Sana ayrı olarak uzun uzun anlatırım. Fakat gerçekten istiyor musun? Yoksa vurduğunda sövdüğünde kızmayacak yakın bir hemcins arkadaş/arkadaş grubu mı?

Bi kursa felan git kurslara kayıt ol ne bilim aktivite yarat kendine.

İlişki yaşayabileceğin bir kız mı istiyorsun sosyalleşmek mi istiyorsun?

Bilader spora gitmeye devam et vücudun geliştikçe özgüveninde artar aynı zamanda çevrende ki insanlar değişmi fark edip senle arkadaş olmaya çalışır, salonda ki insalar konuşmak ister, ayrıca kızlarında ilgisini çekeceğin için tüm sorunu sadece sporla çözebilirsin

Haci ctrl C + ctrl v bendede aynısı var cozum basit
sallayin geçin boş arkadaş gurubunuzun olacağına tek olun Kral olun ayrica spor yap kendini gelistir İngilizce öğren bunlar sıkıcı ve zaman alıcı isler ama tatlısını uzun zaman sonra yiyeceksin psikologa bence gitme istersen git ama oraya gitsen şunları şunları yap diyecek paraya yazıK telefonu pcyi at bir köşeye çık sosyalles aşırı basit gelebilir ama gerçekten yap arkaslarinin arkadaşını tanı çevreni inanılmaz şekilde geliştir özgüvenin olsun reis takma kafana yoksa benim gibi kilo sorunu saç sorunu vs yasarsin deymez suan hamdolsun herseyi düzeltiyorum hersey geçiyor gibi bunu unutma sırf susadın diye zehirli su içme sırf arkadaşın yok diye sevgilin yok diye toxic iliski kurma bu kadar ( OLM BENDEDE İYİ MOTİVASYON KONUŞMACISI OLURMUŞ HAAAA :D )

Geri