We_need_meet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 529
Kapıdan girinceye kadar çok stres yapıyorsunuz ama girdiğiniz anda hiçbir şeyiniz kalmıyor. Psikolog size şikayetinizi soruyor sizde anlatıyorsunuz öyle. İçinizi rahat tutmaya çalışın.ailem birkaç kez bana sordu psikoloğa gitmek ister misin gibi fakat ben biraz tırstım yani oraya daha büyük travmaları olan insanlar gittiklerini düşünüyordum meğer öyle değilmiş. bu gün konuşucam ailemle teşekkür ederim
Korktuğumuz şeylerin üzerine gitmezsek anksiyeteyi yenemeyiz ne yazık ki. Bende de var hatta ben bir aralar sosyal medyada yorum bile yazamıyordum utanıyordum ve korkuyordum. Aynı şey forum siteleri için de geçerliydi mesaj bile yazamazdım ilk foruma mesaj yazdığım zaman (Burası değil başka bir forumdu.) Ayağa kalkıp evde dolanmıştım "Acaba..." diye. Bu hesapta da iyice bu korkunun üzerine gittim. Kendinizi birazcık rahatsız edeceksiniz. Beyniniz ait olmadığı yerde olunca size kaçma sinyalleri veriyor ama siz inatla orada durursanız "Tamam sorun yok..." deyip kendini o ortama alıştırıyor ve böylece o sorunla daha karşılaşmıyorsunuz. Sadece beyninizin sizi korkutarak koruma çalışması bir şey olmayacak.