sapphire soğutma performansı daha iyiAsrock 5600xt ile Sapphire pulse 5600xt arasındaki fark nedir ? Neden pulse olanı daha iyi deniyor?
Peki pulse modelinde korozyon var diyor sıkıntı yapar mı bu olay karta ?sapphire soğutma performansı daha iyi
2. el mi alacaksın hocam kartıPeki pulse modelinde korozyon var diyor sıkıntı yapar mı bu olay karta ?
Sapphire den wattman kokusu alıyorum.Asrock 5600xt ile Sapphire pulse 5600xt arasındaki fark nedir ? Neden pulse olanı daha iyi deniyor?
Evet2. el mi alacaksın hocam kartı
Param buna yetiyor, pulse modelinde korozyon varmış. Karta etkisi olur mu ?Sapphire den wattman kokusu alıyorum.
Kartı ikinci el alacaksanız rx6600 bakın
hocam daha iyi kartlar var onları almayı düşün bence rx 6600 gibiEvet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Param buna yetiyor, pulse modelinde korozyon varmış. Karta etkisi olur mu ?
Aynı fiyatlara daha iyi ne alınabilir?hocam daha iyi kartlar var onları almayı düşün bence rx 6600 gibi
Fiyat nedir ? Ben 2750 den kutulu , jelatinleri ben alırken sökülen bir 5600xt gaming x aldım mesela , sizde öyle bakabilirsiniz.Aynı fiyatlara daha iyi ne alınabilir?
2500 ikisideFiyat nedir ? Ben 2750 den kutulu , jelatinleri ben alırken sökülen bir 5600xt gaming x aldım mesela , sizde öyle bakabilirsiniz.
Asrock alın geçin temiz ise2500 ikiside